Анђела Ђуричић, љубавница Звездана Славнића, који је после 15 година везе преварио и оставио јавно невенчану супругу Ану Ћуричић, проговорила је о ситуацији у којој се нашла откако је у ријалити ушла Ана.

Како си? Шта се дешава? - питао је Марко.

Океј сам, добро сам. Ништа се не дешава, задња два дана сам се изоловала, стресна ми је ситуација откако је Ана ушла. Питали су ме шта бих била кад би она ушла, ушла је питала ме је нешто и изоловала сам се да је не виђам и не правим непријатне ситуације. Од сутра се враћам. Ја сам се изоловала и сад Ана долази код мене и каже ми шта се дешава, било је свега и много нервозе, коментарише се како ме она теши. Изоловала сам се јер није природна ситуација, мало сам уморна и треба ми снаге више него икад. Изоловала сам се да бих се спремила за све дане који ме чекају, неће бити лако. Дошла је жена којој сам нешто лоше направича, избор сам њеног бившег мужа, треба да се саучим. Ја сам заборавила и како она изгледа. Како год да се постави према мени има право на то, немам право било шта лоше да кажем и било шта лоше одговорим и да се брецам. треба да спустим главу и у ситуацији са њом сам доња. СА осталима немам ништа. Она је дошла да реши са мном и са Звезданом, Звездан ми је рекао да она жели да ми докаже неке ствари и да ме постави на место, има право и на то. Ја сам клинка, а они су имали брак од толико година. Волела бих да прво они реше то, сигурно сам да нисам случајно нисам доспела и да је било нечег већег, па сам доспела ја - говорила је Анђела.

У ком смеру мислиш да ће да се одвјиа твој и Звезданов однос?

Заједно смо, нећемо пред Аном да приказујемо неке ствари, а у излацији ћемо имати наше интимности. За сад је тако, зависи како ће да функционише његов и Анин однос, да ли ће да спусте лопту и покаје се. Наш однос зависи о њиховом односу. Све и да останемо заједно не бих желела да уживо гледа наше интимности. То је монструозно и било би страшно све и да га не воли и да га мрзи, провели су читав живот заједно. Много ће наш однос да зависи кад се све изнесе - додала је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Мислиш да би Звездан желео да се мири или би то утицало на његову нервозу?

Размишљам у оба смера. Биће они послати у изолацију, враћаће се на старе дане и увек постоји могућност помирења. Постоји могућност нервозе, расправљаће се, тамо буде нервозан, па да раскине са мном. Проблеми су му на све стране, та два односа у истој кући ће стварати нервозу. Мислим да је најбоље да спусти лопту. Јуче ми је рекао да је извређао сам, питао сам како може после свега? Треба да ћути јер смо заслужили за све оно што је гледала. Кривци смо 100%, он већи јер је муж, али ни мени не умањује. Требала сам да размишљам да је женско и да мени неко то може сутра да уради. Он дође из тако нечег пренесе на мене нервозу, па и наш однос крене лоше. Све зависи од Звездана, мора да смири нервозу. Верујем да имају многе ствари које нису ваљале и нажалост ћемо сазнати. Не волим кад се износи прљав веш, али иде као томе и жао ми је - рекла је Анђела.

Он је синоћ дошао код тебе, легли се, грлили сте се, шта је рекао? Пре тога је рекао, ако је љубав велика издржаће.

Није се ништа променило, ја стварно мислим то. Издржаћемо у смислу, прво ми је рекао да ме не оставља, али да нећемо да буде присни, лежимо заједно. Мени је то тешко пало, али разумем. Увече је легао, грлили смо се. Данас ми је рекао да је размишљао, да ће наш однос бити у том смеру. Жели да буде поред мене, али не на њене очи - додала је она.

Шта ћеш радити у случају да си трудна?

У случају да сам трудна обоје смо говорили да то желимо, то није нека тајна. Рекли смо да желимо то, отворено смо радили на томе, ништа није било случајно. У случају да стварно јесам трудна, он ово да чује задавио би ме, ја њега не обавезујем и то дете бих задржала. Ја њега кад видим са свим врлинама и мана желим дете тог човека, па макар била сама. Знам да он жели дете са мном, само би му било жао да трудноћа расте у овом простору - одговорила је Анђела.

Како си се осећала кад је Ана ушла и обратила ти се?

Искрено, шок. Питала ме је две-три ствари, ја од шока не знам шта сам оговорила. Ја не знам ккао жена изгледа, видим је први пут, обраћа се мени и ја појма немам шта је она мени одговорила. Она мени да каже све најгоре увреде, пљуне или ошамари, ја све заслужујем и све прихватам. Има право да каже све, да сам најгора, да ме пљуне, само нека не дира неког мог, ја све прихватам. То сам и њему рекла. Он каже да није тако, провели су 15 година и имају друге ствари, разумем, али ја кад сам крива све прихватам. Немам оправдање за то што сам урадила њој лично. Да ли сам срећна, то није битно, она је била несрећна док је гледала. Ја са,м срећна, само кад бих изашла и наставила како нам је лепо у изолацији. Мени је са њим прелпео, пружа ми пажњу, нежан је, диван и посвећен. Раније ме је мање разумео и није имао толеранције, сад је и то поправио. Свако има мане, али ја сам срећна са њим - причала је Ђуричићева.

Да ли си се икад покајала због односа?

Покајала због нашег односа не јер никад нисам имала оваквог мушкарца поред себе. Он је тако шармантан, фин, посвећен, духовит, фатал је за мене. Нема везе што има 46 година, он је духом као да има 20 година. Не кајем се јер ми је са њим лепше 5 минута, него пет година да сам имала дечка. Дао ми је слободу за неке ствари које никад нисам имала и јако сам срећна због тога. Опустила сам се, срећна сам, како раније нисам знала да будем. Жао ми је што је неко повређен због мене са његове стране, али не могу да кажем да нисам могла да бирам.л.. Могла сам да се склоним, али нисам. Откако сам ушла, погледали смо се и попричали све је кренуло у овом смеру. Не кајем се, желим дете са њим, видим живот са њим, али ми је жао жене која је проживела пакао - говорила је Ђуричићева.

Како сутра замишљаш ваш идеалан живот? Много пута смо замишљали заједно, сваки дан скоро. Ми откако смо се мували имали смо шифре, он ми покаже број три и то је да ћемо имати троје деце. Имали смо шифру бунгиш и то је шифра да идемо на море, бунгалови, месец дана одмор. Тад смо изолока причали о неким паровима како живе, а мислили смо на нас. Наша жеља је да имао троје деце, три пса, да живимо у Београду, он хоће кућу, а ја стан. Он би опет у "Задругу", ја ћу свакако за то време бити трудна. Нити он мене гледа као пролазну авантру, нити ја њега. Знам да он исто жели, свесно смо то радили и зато и он сам каже да хоће да види јер га занима, а ја желим да буде полако, па да видимо - причала је Анђела.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".