Звездан Славнић и Ана Ћурчић пронашли су заједнички језик после скандалозне преваре и потресних момената.

Након речи своје бивше жене Ане Ћурчић током суочавања са његовом сада већ бившом девојком Анђелом Ђуричић, Звездан Славнић се потпуно сломио и плакао и вриштао, а утеху је пронашао крај партнерке коју је преварио и с којом је провео 13 година у љубави. 

Звездан и Ана су се осамили док су ишле рекламе, а он јој је признао да ће је волети до краја живота, док му је она сузних очију брисала сузе након што га је смирила. У једном моменту јој је Славнић ставио главу на крило, очигледно тек схвативши какав пакао јој је приредио током претходних месеци.

- Колико ти мислиш да не могу, ја мислим да могу да ти помогнем да будеш нормална. Само ја могу да ти помогнем овде. Ти ћеш заувек бити моја и ја ћу те заувек волети. То нема никакве везе како ћемо и шта ћемо. Ти знаш да бих живот дао да тражиш било шта. Да могу да вратим време...никад ти не бих то урадио тако. Крив сам, погубио сам се и крив сам. Нема шта ту. Не могу да те гледам такву, рекао јој Звездан и замолио да јој се увек нађе ту, и у Задрузи и напољу.

- Искрене су ти сузе, то видим. И знам да те искрено боли. Али нећу сад ништа да ти причам, одговорила му је Ана.

- Нема везе, разбићеш ме ти, па ћеш ме разбити. Нема везе.. Покушаћу да не урадим ништа. Волео бих само да ти објасним како овде функционишу ствари и да не можеш баш да лелујаш. А најбитнија ствар је да те ја највише волим овде и да ти ја највише желим добро овде. У животу ти не бих тражио да ми опростиш било шта, али тражи да ти будем ту. За било које ствари. И овде и напољу. И то ћу ти показати, у сузама је говорио Ани, а она њему да је још рано за све то.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".