Цар се пред гледаоцима први пут појавио током протекле, четврте сезоне популарног ријалитија, а већ тада је својом појавом побрао симпатије женског дела публике. Истетовиран, висок и крупан и темпераментан - запао је за око многим дамама. Ипак, Филип је током учешћа у "Задрузи 4" направио неколико великих киксева, па је због свог понашања изашао без пребијене паре. 

Филип иначе долази из Цриквенице, место поред Ријеке, у Хрватској, рођен је 14.09.1993. а радио је као обезбеђење у клубовима. Цар је себе представио као "опасног момка" који је одрастао на улици, а о својој бурној прошлости отворено говори.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Међутим, након што је прошао тежак пут у животу, и суочио се са многим недаћама, Филип је одлучио да уђе у ријалити, гледајући на овај пројекат као рехабилитацију и пут у ком ће поново пронаћи смисао живота. 

Цар је поред бурних реакција, ипак успео да освоји многе девојке, па је тако одмах по уласку побрао симпатије Мине Врбашки, Сање Станковић, Александре Николић, а касније и Маје Маринковић. После напете и жестоке борбе у ријалитију, из ког је изашао без динара, Цар је донео одлуку да поново уђе у ријалити.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

"Задруга 5" је уједном и последња сезона овог формата, а Филип Цар се поново вратио на исто место где је започео.

Породица овог интригантног задругара још увек није проговорила о потенцијалној снајки Далили и да ли ће се она по завршетку ријалитија упутити са њим у Цриквеницу.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".