Познати глумац Ирфан Менсур прославио се низом маестрално одиграних улога у бројним домаћим остварењима.

Када је имао само 24 године заљубио се у једну од најлепших жена Југославије, а како је љубав била обостарана убрзо су одлучили да уплове у брак. 

Фото: В. Данилов

 

 

У питању је била млада, али веома позната манекенка Љиљана Перовић која је са шеснаест година из Сарајева дошла у Београд. Тада је и почела њена манекенска каријера.

За веома кратко време сви су чули за ову лепотицу. Љиљана Перовић била је велика љубав познатог глумца а пре готово четири деценије променила му је живот рођењем његовог најстаријег сина.

 

 

Наиме, 1985. године родио се Филип Менсур а тиме је заувек остао спона између бившег брачног пара који је остао у добрим односима.

Љиљана је својевремено била једна од најлепших и најпопуларнијих манекенки некадашње Југославије, а 2008. године говорила је у једњом од ретких интервјуа о односу са глумцем.

 

 

- Удала сам се из велике љубави. Била сам заљубљена у Ирфана, а верујем и он у мене, и мало је било разума у нашој одлуци да се венчамо. Били смо млади – он је имао 24, а ја годину мање. Само ми је било важно да будем са њим, ма у ком облику то било. Из тог брака не носим никаква негативна искуства - рекла је Љиљана, па је додала:

- Ипак, мислим да би нам било боље да смо се неколико година забављали, па тек онда венчали. Били смо незрели и када смо одлучили да уђемо у брак и да се разведемо. Све је било на пречац. Да смо обоје мало спустили лопту, убеђена сам да бисмо и данас били заједно - рекла је тада прва жена Ирфана Менсура.

Фото: Инстаграм притнскрин/yуго.носталгиа

 

 

И данас, након четрдесет година Љиљана је лепа, негована жена. Након манекенства свој живот посветила је новинарству и спојила је лепо и користно. Постала је модна новинарка, која и данас ради у магазину "Блиц жена".

Чини се да су Ирфан и Љиљана остали прави пријатељи, али се у њеном гласу својевремено могао остетити и жал за тим прошлим временима. Ипак, ни глумац као млађи није био потпуно равнодушан када је она била у питању. 

Фото: Инстаграм притнскрин/yуго.носталгиа

 

 

- Наш брак је пропао зато што ни она ни ја нисмо добро разумели шта брак заправо значи. Није ту било никаквог сукоба. Једноставно, обоје смо схватили да би свако од нас требало да крене у живот новим путем, а да ће наш син Филип несметано да расте и уз мене, и уз њу, јер нисмо поставили ограничења у смислу бављења дететом. Делили смо га онако како је Филип хтео - рекао је својевремено Ирфан.

(Хелло)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".