Ован

Овај ватрени знак не воли да губи време, а то важи и за завођење. Ништа не узбуђује Овна више од директности. Зато будите искрени колико год можете. Овде нема потребе за импресивним вечерама у ресторану, биће више импресионирани када чују тачно оно шта желите.

Бик

Бика узбуђују храна, масаже и природа. Како бисте привукли овај хороскопски знак, позовите га на осамљено планинарење након чега следи сензуална масажа уз додатке попут вина и воћа. Бик ће да буде у рају и одмах ће да падне на вас.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Највећи афродизијаци овог знака су стимулирајући спонтани разговори. С Близанцем поделите своје снове уз пиће, затим идите у караоке бар само како бисте се љубили у уличици по путу кући након што отпевате последњу песму. Досада је непријатељ близанчевог високог сексуалног нагона. Држите их у неизвесности и следиће вас било где.

Рак

Ракове узбуђује комфор. Размислите о вечери са много вина, мрачном биоскопу у којем можете да се додирујете и пусте плаже на којима имате слободу да истражујете једно друго. Ако можете да створите интимно искуство, Ракови ће вам се сваки пут враћати по још.

Лав

Лавови воле показивање своје сексепилности и откривање исте код својег партнера. Авантуриста по природи, Лав воли да буде у центру пажње и зато воли да има некога ко се не боји да се истакне из гомиле - наравно, уз то да им не отме сву пажњу.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Контрола и преузимање водства покрећу Девицу сваки пут. Такође, оне воле прљаве разговоре, односно да се пред партнером осећају толико пријатно да могу да кажу наглас шта желе, а онда то и да добију. То је сан педантне Девице. Зато им препустите да испланирају први састанак.

Вага

Ваге воле умне игре. Психолошке игрице и преокрети их покрећу - као и потенцијални удварачи са великим идејама. Прескочите вечеру и биоскоп у корист нечег занимљивог и непредвидивог. Једном када покренете Вагин мозак, прилично ће да вас награди!

Шкорпија

Шкорпија је најсексуалнији знак Зодијака, као и најнастранији и најмрачнији знак. Они воле садо мазо, кожу, чипку. Заводљиве погледе преко собе. Да бисте завели Шкорпију, зароните у непознато и ризикујте. Шаљите им фотографије и поруке на раскошан начин, будите двосмислени и додајте нежан угриз током пољупца за максималан учинак.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелца узбуђују путовања, тајанствена места. А воле и моћ. Да бисте привукли овај знак, морате да обудете одлучни. Одведите свог стрелца у нови интернационални ресторан или на страни филм. И будите јасни шта желите - колико год то било ризично.

Јарац

Јарчеви су најоданији од свих знакова Зодијака и ништа их не привлачи тако јако као постојани флерт. Нагласите сваки пољубац, сваки додир. Више их пали суздржаност и умереност него показивање свих карата. Како бисте задржали пажњу овог знака, љубите се с Јарцем у одећи докле год обоје више не можете да издржите.

Водолија

Узбуђени свиме необичним, Водолије воле да испробавају нове ствари и заведени су дивљим, чудним, фетишистичким. Све што је "статус  quo" је не за овај хороскопски знак, стога им понудите нешто за што никад нису чули и пожелеће вас увек изнова.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Овај знак пали интензивно, романтично повезивање. Покушајте да читате поезију наглас у кревету или са њима поделите тајну тако да им је шапнете на ухо. Прескочите необавезне разговоре са Рибама и крените директно на дељење великих снова на првом састанку. А да ствари остану сензуалне, седите са исте стране сепареа за време вечере.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".