Како је у четвртак известила полиција, пијана 38-годишњакиња у "шевролету" 31. јануара налетела је намерно на 39-годишњег мушкарца, након чега је неколико пута ударила жртву ногом. Осим тога, ударила је још једног мушкарца и својим аутомобилом оштетила седам паркираних аутомобила.

Снимци објављени на Телеграму показују да је растројена жена почела да лупа по паркираној "тојоти", откинула предњи браник, одвалила ретровизоре, а потом се попела на кров и почела да скаче по аутомобилу. Отишла је нешто узвикујући, а онда ушла у свој ауто и почела да се забија у "тојоту" и остале аутомобиле.

На једном снимку појављују се и други учесници сукоба: крупнији мушкарац који удара мањег и две жене које покушавају да их раздвоје, а приказана је и бесна 38-годишњакиња која возећи у рикверц прелази једном од мушкараца преко ногу, а другог обара и он пада на под губећи свест.

У покушају да га још једном прегази спречила ју је девојка у светлој одећи. Жртву су одвукли ближе аутомобилу паркираном у близини, а пијана возачица наставила је да уништава "тојоту". После тога је изашла из аутомобила и неколико пута ногом ударила мушкарца који је још лежао на асфалту.

Према прелиминарним подацима из истраге, 39-годишњој жртви сломљен је глежањ, док други мушкарац није повређен. Против возачице је покренут казнени поступак због покушаја убиства као и због вожње у пијаном стању.

Разлог њене агресије наводно је била љубомора. Наиме, тврди се да је претучени мушкарац њен супруг којег је затекла у аутомобилу са љубавницом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".