Потпуни хаос у НБА лиги, туча на терену током меча Орланда и Минесоте. Дошло је до физичког обрачуна између Остина Риверса и Мо Бамбе. После шута за три поена и промашаја Риверса је Бамба нешто добацио са клупе и онда је кренуо потпуни хаос. Није познато шта је тачно рекао у завршници треће деонице.

Прорадиле су и песнице, Риверс је ударио Бамбу, онда су се умешали саиграчи и дошло је до хаварије. Пали су на паркет, скочила је и клупа, судије су се умешале. Било је потребно доста времена да се ситуација рашћисти и да се ствари смире. На крају је завршено тако што су чак петорица играча избачени са меча пре краја. Пут у свлачионицу показан је, очекивано Риверсу и Бамби, али они нису били једини. Изашли су и Џејден Мекданијелс, Џејлен Сагс и Тореан Принс.

 

 

О хаосу је причао и Остин, син тренера Дока Риверса и некадашњи саиграч Николе Јокића из Денвера. "Пришао сам му и питао сам га 'Шта ког ђавола радиш', у тим тренуцима ствари могу да оду у два правца, нисам мислио да ће доћи до туче. Ипак, када се подигнеш са клупе тако брзо и подигнеш руке... Покушао је да ме удари, срећом, промашио је. Морао сам да се заштитим", поручио је Риверс.

 

 

Практично се само о томе причало после меча иако је Орландо на крају славио (127:120). "Наравно да желите да заштитите саиграча, али у исто време морате да останете професионалац. То је изазов за млад тим какав је наш. Не желите да будете у оваквој ситуацији, мада морам да признам да ценим када се покаже заједништво у тиму", рекао је Мориц Вагнер.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".