Бивши муж старлете Тамаре Ђурић, Никола Качаревић налази се у Централном затвору у притвору са осталим припадницима криминалне групе "Врачарци" која се између осталог терети и за три убиства. Тамара се осврнула на његов боравак у затвору и открила да не би мгла да му окрене леђа.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamarastar89

 

- Ви знате да мене занима само мој живот. А мој живот је моја Тамара, као и породичне обавезе - поручује старлета.

- Свако јутро кад се пробудим најпре одем на тренинг. После тога Николи однесем ручак и онда настављам са редовним активностима. Знате већ како то иде сликања, снимања, обавезе око фирме које имам и најважније је то да радим на свом бренду. Дизајнираћу хаљине за згодне жене. Те хаљине ће носити смеле и згодне жене. Требаће им доста самопоуздања да их изнесу ' каже Тамара и наставља:

Фото: ATA Images

 

- Као и свака жена и ја имам обавезе око куће. Не бих разумела да бивша жена бившем супругу окрене леђа у тешким тренуцима. Све што треба мом бившем партнеру, ту сам за њега. Мој први оброк је у пет поподне. Верујте да не бих могла да живим, а да знам да блиским људима нисам учинила. Због тога што живим као неко ко има осећај за људе, због тога ми је и Бог дао све благодети у којима уживам - поручује старлета за "Курир".