Том приликом одговорио је на оптужбе и спекулације које га прате, откако је открио да неко време плаћа стан и живи под киријом док гради породичну кућу у којој ће живети са Кристином Спалевић и њиховим заједничким сином.

- Људи причају да сам ја клошар јер плаћам кирију, а ја само правим кућу на Звездари. То смета онима који дођу из "доњег Прњавора". Ако зарадим нормално, онда сам "криминалац на батерије", а ако нешто опљачкам онда сам робијаш. Нека се договоре. Свима смета, што градим и радим, лепа и млада жена.. Управо је то њихов проблем. Сви ми имамо један живот и треба да га искористимо како треба - изјавио је Голубовић, па наставио:

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Ја наркомане не ценим, за мене то нису људи. Не ценим људе који не цене себе а самим тим ни друге. Ја гледам само дела, а не те "тастатура мафијаше", који су залудни и немају преча посла - изјавио је Кристијан.

О теми насиља над женама, али и питање да ли је икада био преварен, кратко и јасно је одговорио.

- Никада нисам претио жени или је малтретирао, можда у свађи кажем нешто али физички никада. Не, никада нисам ухватио жену у превари, стварно нема потребе - насмејао се Кристијан.

Фото: Ред ТВ принтскрин

 

Такође, открио је које је било најтеже дело за које је био осуђен и признао да на то ни мало није поносан.

- Што се тиче осуђености, то је за покушај убиства. Насрнуо сам ножем, дохватио сам скакавац а он од последица тога, доста касније је младић умро. Значи покушај убиства са смртним крајем, на које ни мало нисам поносан - открио је Голубовић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".