Миа Борисављевић важи за једну од најзгоднијих певачица на јавној сцени, а чињеница да и после два порођаја изгледа затегнуто и витко, многе је изненадила.

Међутим, као и свака жена, угојила се у трудноћи, док је само пар месеци након порођаја успела да скине чак 9 килограма. Заносно тело није дошло само од себе, а певачица се строго придржава одређених правила који се тичу исхране.

- Не једем бело брашно и шећер! Када то избаците из исхране, у јеловнику вам остану само здраве намирнице: воће, поврће и месо. После порођаја сам скинула девет килограма, тако да ми је остало још мало до идеалне килаже - рекла је Борисављевићава за Хит, па је истакла да води рачуна о начину исхране читавог живота.

- Иначе не једем грицкалице и не пијем газиране сокове, тако да нисам много морала да мењам исхрану. Једино чега сам се скроз одрекла јесу слаткиши. Раније сам их јела, и то углавном недељом, тог дана бих себи дала одушка. Тада бих знала да поједем колач и неки куповни слаткиш - рекла је Миа.

Упркос чињеници да је линију довела до савршенства, Миа се није вратила нездравим намирницама, док сматра да многи поклекну, штои је велика грешка.

- Међутим, сада их уопште не једем иако нисам за неке велике рестрикције. Када се одрекнете нечега јер морате, а не зато што желите, касније сте жељни тога и поклекнете. Због тога неки људи брзо врате килограме које су скинули - рекла је Миа.