Бивши учесник ријалитија Кристијан Голубовић гостујући у јутарњем програму код Јоване Јеремић поменуо је и Звезданову невенчану жену Ану Ћурчић и објаснио од кад је познаје.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

Како је објаснио, Ану зна још из давних дана док је била у вези са његовим пријатељем и истиче да за њу из тог периода има само најлепше речи.

- Ану знам из везе са мојим јако добрим пријатељем Ацом Булићем. Био сам добар са Јусом Шиптаром, његовим оцем. Био сам њихово дете, друг, војник, пријатељ... Ана је ту била, упознала је Јусиног сина, звали смо га "мали Јуса". Били су заједно. Имали смо поштовање, кодексе. О Ани могу да кажем све најбоље из тог доба - присетио се Кристијан.

Фото: Ред ТВ принтскрин/Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Он је открио да је Ана већ у самом старту сумњала у Звездана, када је у "Задрузи", после само неколико недеља, видела како се понаша.

- Знали смо да је са Звезданом, планирала је рођендан из моје кафанице, да пошаљемо асортиман најлепших домаћих јела. Била је у контакту са мојом Кристином нон-стоп. Када је почело гледање његово са Александром, жена је кукала на сав глас, да погледи његови ка Александри нису обични, да ли је он будала... Ја сам тада био у "Задрузи". Мислила је да ћу се враћати у ријалити, тражила ми је да га тргнем. Питала ме је:"Је л' си ти приметио?", а ја из поштовања према Звездану и Моки сам се правио луд. Значи, испадам ја будала због оног што сви виде - прича Кристијан, који је прозрео Славнићеве емоције:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, Фото: Инстаграм принтскрин/ rebeka__popovic

 

 

- Он у души воли Ану, криво му је ако је изгуби, а заљубљен је у Александру, а са овом малом осетио је тај его, лажну моћ, да је он ријалити звезда, да се око њега врти прича. Он је полигам - рекао је Кристијан у "Новом јутру".