Ова лепотица каже како своју каријеру планира да оствари ван граница Босне и Херцеговине.

- Трудила сам се да остварим резултате, да будем пример другим младима који махом одлазе из земље, али, нажалост, ни ја себе више не могу видети у држави за коју знам да не могу остварити своје планове и радити на напретку. И даље живим у Бихаћу, али свакако не планирам своју будућност да градим овде, рекла је за Слободну Далмацију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

- С обзиром на то да се нисам хтела да наставим да се у БиХ бавим моделингом јер знам да не бих постигла циљеве и жеље које сам замислила, почела сам да радим за хрватско тржиште. Често сам долазила у Хрватску, првенствено јер је седиште моје агенције у Загребу, додала је Асима која је неколико пута била на насловници "Вогуеа" и "Хуффингтон Поста".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

Асима признаје како бавити се моделингом није увек једноставно.

- У модни свет ушла сам врло млада и незрела. Наравно, требало ми је доста времена да стекнем самопоуздање, па самим тим и да научим како ми не желе баш сви добро. Научила сам да се за свој успех и циљ треба засита доста трудити јер све оно што сам досад остварила - требало је доста патње да до тога и дођем. Сваки посао, па тако и овај, има и своје мане и врлине, закључила је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

Фотогракиња која сарађује са Асимом објаснила је због чега обожава да радим са њом.

- Модел на већини мојих фотографија је прелепа Асима Сефић, црвенокоса девојка са пегама и плавим очима, која је постала моја највећа инспирација. Ове фотографије су део мог личног пројекта који сам започела пре више година. Моја база о црвенокосима и даље расте из месеца у месец. Риђокоси су веома јединствени и имају посебну везу са публиком. Рецесивни ген који узрокује црвену косу, МЦ1Р, заправо је генетска мутација и ја волим да ухватим ту најлепшу генетску мутацију на свету, рекла је фотографкиња.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".