Најава вечерашњег издања популарног квиза "Потера" наговештава жесток окршај.

Видео који је објављен на званичном Инстаграм профилу почиње препричавањем наводне анегдоте трагача Милана Буквића, а која је прозивка на рачун Јована Мемедовића.

- Пита ме: "Је ли, богати, какав је онај Мемедовић?" Ја кажем: "Па, бољег немамо, горег нећемо наћи". Она извади неко цвеће умотано и крену да ме лупа по глави, ја бежим, она ме лупа, једва живу главу извукох, испричао је Буквић.

- Немојте ићи на пијацу, то је најбоље решење за вас, одбрусио му је Мемедовић.

 

 

Овај коментар вероватно не би изазвао толику пажњу фанова квиза, да Буквић прошли пут није изазвао непријатну тишину шалом на Мемедовићев рачун.

Трагач му је усред емисије уделио комплимент на који се водитељ баш и није снашао с одговором.

- Хју Хефнер ми је дао мали, лепи шлагворт... Никако Јоци то да кажем. Пре пар снимања сам довео на сет свог кума и он седи са стране и посматра, и каже мени после, када смо сели у кафану: "Какав је плејбој овај Мемедовић"... А ја се насмејем и кажем: "Па јесте, само је више 'бој' него 'плеј'. Ово је похвала на неколико нивоа - добацио је трагач и насмејао све у студију када је Мемедовић овог пута заиста остао без адекватног коментара за очигледно изненађујући комплимент, па је неколико секунди био тајац у студију...

Убрзо је поручио трагачу:

- Да се ми вратимо на игру...

БОНУС ВИДЕО: