Чланица академије "Новак Ђоковић" требало је да игра у другом колу турнира у Анталији, а на крају је остала заробљена јер су сви летови отказани. Елена има 23 године, сада је 813. на ВТА листи, а наступала је за Србију у Фед купу. 

- Сви смо уплашени, сви летови су отказани не можемо да одемо одавде. Наши родитељи се брину, ја сам овде сама, сама путујем на турнире, држимо се заједно поготово ми са Балкана. Немамо никакву информацију што се тиче летова за повратак, на чекању смо и једина титула коју желим је да дођем кући жива и здрава - рекла је за "Спутњик" Елена Миловановић. 

У Анталији је много спортских екипа.

- Страшно је за све учеснике, њихове породице су у опасности, срећом најјачи потреси су били ноћас док смо спавали па ми нисмо осетили. Хотел је препун фудбалских и одбојкашких тимова који су на припремама, не могу да замислим кроз шта пролазе њихове породице.

 

 

Елена се само нада да више неће бити потреса.

- Покушавам да будем захвална што сам жива и здрава, колико год је могуће у оваквој ситуацији. Покушавам да прихватим да је тако како јесте, колико год било тужно. Хвала Богу да смо ми добро и да можемо да се надамо својим кућама и породицама. Само да не буде више потреса - закључила је Елена Миловановић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".