Анина бивша другарица Ј.Б је изнела интригирајуће детаље када је у питању живот тренутне задругарке: 

- Радила сам са Аном Ћурчић у једној фирми која се бавила продајом нових и половних возила. То је био период када је она била у браку, у којем је добила двоје деце, ћерку Иву и сина Луку. Њен бивши муж А. је био диван човек, тада се још презивала Ковачевић. Биле смо блиске и ван посла. Она је надмена и опасна особа. Још док је била у браку са Ковачевићем, била је у вези са Звезданом Славнићем, тако да је ова његова превара са Анђелом Ђуричић исто оно што је она урадила свом мужу, који ју је бескрајно волео. Зато не знам што се сад буни и прави жртву од себе. Звездан је долазио скоро сваког дана испред наше фирме у току радног времена и они су се стално свађали и расправљали испред салона, који је био сав у стаклу. Ту су се и љубили, грлили, ма свашта... Ми колеге смо били у шоку јер смо знали да је удата жена и да вара мужа са Славнићем.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задрруга Оффицал

 

 

Ћурчићева је наводно варала бившег мужа са Славнићем:

- Ану је супруг А. много волео, знао је да га вара са Звезданом. Био је спреман и да јој опрости све. Али она више није хтела да живи с њим јер је хтела да настави живот са Славнићем. Након тога, она је добила и отказ код нас у фирми. Остале смо у контакту и након тога. Једном ме је звала јер је хтела да дође баш код нас са Звезданом и да купе један полован аутомобил од мене. Сећам се да је рекла: "Доћи ћу с мојим Звезданом." Ипак нису дошли, али ми је тада рекла да се развела од А. и да је остала да живи у стану са Звезданом и децом, док се њен бивши муж преселио у други стан - испричала је она.

Бивша пријатељица тврди да је ана у ријалити ушла како би стекла популарност и промовисала себе:

- Као што се надмено и безобразно понашала на послу, тако се сад исто понаша и у "Задрузи". Саможива је и мисли само на себе, није била колегијална. Права манипулаторка. Сад је ухватила и Зорицу Марковић, хоће да је узме под своју контролу. Опасна је, спремна је да превари некога за тили час. По мом мишљењу, ово са Звезданом више није љубав. Она је с њим била из навике. Звездан је с њом био из интереса, а она пак изиграва неку даму. У "Задругу" је ушла највише да би себе испромовисала и да би изигравала жртву како би најлакше дошла до главне награде и пара. За паре би и душу ђаволу продала. Кад је бившем мужу пропала фирма с неким фрижидерима и техником, убрзо после тога га је и откачила јер више није имао пара да јој испуњава жеље и прохтеве. Увек се облачила по последњој моди, све је имала најскупље - завршава Ј. Б. 

(Курир)