Певачица је била мала када јој је отац погинуо, али је мајка током одрастања покушала да јој опише какав је он био: 

-Откад ми је тата погинуо на ратишту, у 'Олуји', мајка ме је успављивала и будила песмом. Тако је из наше куће разгонила тугу. Брзо сам почела у песми да је пратим. Певале смо заједно, из свег гласа. Да га се сећам можда би ми било теже, а овако успомене градим на основу неких прича о њему и захвална сам својој мајци на томе. Она каже да имам његов осмех, заправо тај неки полуосмех, и тврдоглавост, али каже и да сам добар човек на њега- испричала је певачица једном приликом за медије.

 

После овога, Александра је са сестром и мајком живела у сигурној кући са још 12 породица. Из овог периода певачица се сећа само лепих успомена: 

-Било је много деце и онда је то прошло у позитиви и радости. Све смо имали и дружили се- рекла је она једном приликом.

Међутим, ту живот не престаје да је изненађује, пре неколико година се разочарала у момка који ју је преварио, а такође су јој и опљачкали стан. срећа па се није нашла у тренутку пљачке. 

-Била сам на прослави са друштвом, кад сам дошла затекла сам отворена врата стана, не знам шта ми је било, али ушла сам без страха, знала сам да се нешто ружно догодило. Затекла сам стан разбацан, украли су све што је било вредно. Најбитније ми је да их нисам затекла и да ми је глава на раменима- рекла је тада певачица.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".