Миличина мајка, Ана Веселиновић, је открила све детаље ћеркиног одрастања.

Милица Веселиновић је била веома популарна и пре него што је ушла у ријалити ,,Задруга“. Мајка Ана истиче да су многе девојке из школе биле љубоморне на њу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Да вам кажем, Милица је одувек била лепа, од рођења, најлепша беба, није зато што је моја, али је тако и девојке из школе су биле љубоморне на њу, што због њене лепоте, али и харизме коју поседује, увек је била другачија и истицала се, била је побесна, сви су је волели. Ми смо је саветовали после завршене школе да оде на факултет, али она је хтела да ради и да обезбеди себе за будућност и ми смо хтели да јој помогнемо као родитељи да јој отворимо козметички салон, али је она онда ушла у Задругу и за сада смо ставили на то паузу – говори Ана и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Наравно, имала је она другарице које су према њој биле добре и искрене, са којима се и дан данас дружи и то је стварно лепо, али ето, због њеног темперамента и става, није никада дала на себе. Много је тврдоглава.

Ана је открила коју школу је Милица зваршила и какав је била ђак у школи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- У школи је била супер, никада нисам имала проблема са њом или њеним понашањем, обично су муке биле око љубоморе. Била је врло добра, варирало је то, али стварно никада нисам имала проблеме око школе, није крила оцене, није ништа прећуткљивала. Није ишла на такмичења, јер је просто није занимало, одувек је била креативна, па се базирала на то што је волела око козметике. Била је једном на такмичењу у тркању, освојила је друго место, потом је кренула на одбојко да тренира, али због услова, ми смо из села, све је то било удаљено, није било лако, па је била је зима и онда је одустала. Била је сасвим нормална девојчица, нит се бавила глупостима, нити је била проститука, ишла је у школу, долазила на време кући, није правила проблеме нама - говори Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Ана Веселиновић поред најстарије ћерке Милице, има још једну ћерку и сина, Анђелу (16) и Лазара (4 и по). Ану је открила да ли је њена млађа ћерка имала некада проблеме у школи или у приватном животу, због тога што је Милица ушла у ријалити.

- То већ не знам, да је имала сигурно да бих знала, али она не прича много о томе. Повучена је, не верујем да има проблеме, сигурно бих сазнала. Ја се бавим својом децом, занима ме сваки њихов покрет, али није да живе као у затвору, имају слободу, докле год оправдавају лепо васпитање.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Омиљено пиће су јој енергетска пића, али то врло ретко када, што се тиче јела, ту дефинитивно побеђује гирос. Омиљена боја, па наравно, лила, она је и на уласку хтела да јој хаљина буде лила, све јој је у соби лила. Јорган за покривање, све просто воли да јој буде лила, нема ники посебан разлог, али воли. Што се тиче ципела, све зависи од калупа, али у принципу између 39 и 40, тако, опет кажем све зависи од калупа и произвођача.

 

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".