Пред снимање нове епизоде емисије "Звезде Гранда" певачица је говорила о својој ћерки Анастасији, поменула и покојног супруга Жељка Ражнатовића Аркана, унука који носи име по деди, те проговорила о пријатељствима на естради и каријери, пише 24седам.

О Анастасији и њеном усељењу у нови стан са дечком

- Они су пет година заједно, то је једна потпуно природна ситуација. Угостила ме је, наравно да јесте, не мора да се увек спреми, може то данас и да се наручи, мислим да данашње девојке практикују то јер имају других обавеза, поготово жене које су пословне, кад да стигну да буду и успешне куварице?

Фото: АТА имагес

 

 

Удајом за Аркана све се променило

- Ја сам код моје маме морала све да знам, кување, па и око куће, свега, али кад сам се удала за Жељка, свануло ми је. Нисам морала ништа да радим.

Унук је круна њеног живота

- За унука сам много везана, за кога да будем, то је потпуно природно, он ми је круна живота. Жељко обожава музику, певам му и играм, воли дечије песмице, али и "Плеши" (Војаж).

Фото: АТА имагес

 

 

Пријатељства на естради

- Приватно се ја дружим са колегама, професија не условља и пријатељство, али постоје људи са којима сам приватно блиска. Сви дуети које сам снимила су настали из пријатељстава.

Поново поткачила Милија

- Све је Божија воља, ако треба песма да ме пронађе, она ће ме пронаћи. Нема шта ту да страхујем, то је просто тако, ја верујем у то. Мислим да се ништа случајно не дешава. Ја сам се сукобљавала са мојим бившим сарадником Милијем, који тврди да је творац свега, али добро, свако говори о себи. Ја мислим да је то свето тројство - композиција, текст и извођач, све је то уско повезано.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".