Вест о изненадној смрти текстописца Милана Лаће Радуловића потресла је домаћу јавност, тада се од Лаће опростила и поп звезда Јелена Карлеуша, која је објавила последњу поруку од Лаће коју јој је послао из Израела, где је и пронађен мртав.

Фото: Принтскрин/ВИП ТВ

 

 

- Предлажем виђење када се вратим из Израела, ти и ја, без околних елемената. Такође, извињавам се за сваку реч којом сам те увредио, као жену и мајку - пише у поруци коју је син покојне Марине Туцаковић послао Карлеуши.

Извињење се десило зато што је неколико недеља пре Израела Лаћа урадио ствар која је шокирала српску јавност. Наиме, тада је син покојне Марине изненада објавио тексте песме коју је написао, а која је наводно требало да се нађе на новом албуму Јелене Карлеуше те је одмах и започео рат између њих двоје.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада се Јелена поново огласила на свом Инстаграм профилу и открила нове детаље.

- Имам потребу да поделим са мојим фановима али и са медијима неке информацие везане за нови албум али и за сараднике. Као сто знате, на мом албуму је неколико текстова написао и покојни Милан Радуловић Лаћа. Те текстове које је урадио за моје композиције ја сам уредно њему УНАПРЕД платила. Нажалост, Лаћа је у последњој фази живота, имао велики животни проблем а то је злоупотреба опијата. У таквом стању он ме је пуно пута молио да му дајем новац унапред, за будући рад, који се на његову жалост није десио. Ја сам му новац, несебично давала што моји сарадници могу да потврде. Када је притисак постао превелики, када сам одлучила да за његово добро не желим да дајем новац који ће трошити на опијате, Лаћа је почео да ми прети објавијивањем тих текстова што је на крају и почео да чини у стању растројства, па ми се касније и извињавао - што знате. Зашто ово пишем?

Фото: Инстаграм принтскрин/ nikitadragun, Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Лаћа није само то урадио, он је у исто време исте текстове које је писао за мене и које сам ја понављам УРЕДНО купила, одлучио да прода другим певачима. Значи, МОЈЕ плаћене текстове је продавао другим певачима и узимао новац ИАКО ЈЕ ЗНАО ДА ИХ ЈЕ НАПИСАО ЗА МЕНЕ, ЗА МОЈЕ КОМПОЗИЦИЈЕ И ДА ЈЕ ЗА ТО ИСПЛАЋЕН У ЦЕЛОСТИ. Новац му је био преко потребан јер је наркоманија највеће зло, веће од сваке болести и муке. Значи, не само да ме је уцењивао, претио, објављивао моје плаћене текстове, него их је и поновно продавао и тако обмањивао све. Један од текстова који су писани за мој албум, које сам ја платила и који припадају мени је и текст који је завршен 15. децембра 2021. године. Песма се зове "Кока" Због информације да је Лаћа урадио шта је урадио, та песма је скинуте са албума и замењена је другом. На моју срећу, на албуму су стале само две песме и рефрен треће коју је Лаћа писао. Део једне је објавио на Твитеру, остатак се "сачувао" и биће увршћен на албум. Као власник текста "Кока", ја га у следећем сторију са све датумом објављујем и поклањам јер сам власник... - написала је Карлеуша у својој објави.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".