Јарац

Жена Јарац углавном изгледа врло хладно, себично и неприступачно. Представнице овог знака често бирају старије мушкарце јер траже самоувереног партнера. Не воле да губе време на дуге романсе и мало их занимају лаке интриге. Да би освојио њихово срце, сваки мушкарац ће морати да уложи све напоре. Јарчеви у вези могу дуго да крију своја осећања, а ни после неколико година неће показати колико воле партнера. Да, ове жене са муком изговарају нежне речи љубави, јер не воле да излажу своје емоције и држе све у себи.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Такође, жене Лавови се могу сматрати непробојним знацима Зодијака. Оне добро знају своју вредност, јер су представнице овог хороскопског знака краљице које дефинитивно не желе да се мењају и неће толерисати ни најмање знаке непажње. И чим Лавица осети да је мушкарац не цени, радо ће наћи замену.

Девица

Девице се такође могу уврстити на ову листу, јер су веома избирљиве у љубави. У почетку ће одвагати све за и против, а тек онда ће одлучити да ли ће изаћи на састанак или ући у озбиљну везу, па привлачење њихове пажње није тако лако. Девице воле да контролишу све, укључујући и своја осећања. На почетку везе овај хороскопски знак ће се понашати као снежна краљица, јер се њихово срце и поверење морају заслужити, а осећања се морају доказати временом.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Жена Близанац има прилично необичан карактер, нису тако једноставне као што изгледају на први поглед. Дружење са њима је изузетно интересантно, посебно ако слушате њихове дугачке приче (успут, унапред одлучите да ли сте спремни да убудуће посветите време тим причама). Свађање са Близанцима је готово бескорисно, а њихови поступци потпуно непредвидиви. За љубавну причу чекају свог принца, па ће са њима моћи да започну везу само ако оне саме то желе. Такве жене можете освојити само елоквенцијом, а секундарно поклонима и пажњом.