- Мали трачак наде да је моја Ана жива и даље постоји, међутим, сигурна сам да је жива да би се јавила. Цео овај случај са мојим дететом је толика мистерија, ја немам ниједну званичну информацију о њој - прича за "Блиц" мајка Ане Волш, која већ 41 дан не зна где јој је ћерка која је нестала у новогодишњој ноћи у Америци, а за чије је убиство осумњичен њен муж Брајан Волш.

Након јучерашњег саслушања Брајана Волша које је одложено за 1. марта, Анина мајка има да изјави само једно.

- Верујем да Брајан није крив - кратко и јасно рекла је Миланка.

Како каже, то је само њена процена и осећај који је створила док је проводила време у њиховој породичној кући у Америци.

Фото: Инстаграм/принтскрин

 

- Треба испитати његову мајку, она је кључан сведок овог случаја. Само немам никакве доказе за то - додала је она.

Миланка је раније испричала за "Блиц" да је Дајана, Брајанова мајка срално хушкала Брајана против Ане.

- Дајана је стално хушкала Брајана против Ане, кљуцала му је мозак. Причала му је да други и трећи син нису његова деца. Поготово што је трећи син, скроз плав. Брајан је све то причао Ани, али уопште ми није јасно зашто се правио проблем око тога? Једноставно је, ако сумњате да је дете ваше можете урадити ДНК и сазнати очас посла - рекла је тада Миланка, а сада је и објаснила мистерију плаве косе и плавих очију најмлађег сина Ане и Брајана Волша.

Фото: Принтскрин Инстаграм

 

- Анин најмлађи син повукао је на Брајановог оца и на моју старију ћерку која је такође плава - прича Миланка.

Истиче и да не зна шта се дешава са њеним унуцима, те да не планира да иде у Америку.

- Не знам ко ће узети старатељство над децом, Ана је била изузетно посвећена и пожртвована мајка. Моја друга ћерка је причала да ће узети децу али нисам се чула дуго са њом има много посла - прича наша саговорница.

Фото: Фејсбук/Ana Walshe

 

Додаје и да њој као Аниној мајци нико није дао ни једну званичну информацију о случају нестанка њене ћерке.

Подсетимо, нестанак Ане Волш узнемирио је српску и америчку јавност. Почело је као нестанак, а убрзо се претворило у истрагу убиства.

Фото: Инстаграм принтскрин/anawalshe

 

Лепој Београђанки Ани Волш траг се изгубио 1. јануара ове године, а потрага за њој почела је тек неколико дана касније, када је њен послодавац пријавио полицији нестанак. На самом почетку, супруг нестале Ане је приведен због ометања истраге. Убрзо се сусрео са много озбиљним оптужбама, за убиство супруге.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".