- Епски промашај: Ријана нам је приуштила, и то уопште није упитно, најгори наступ у историји у полувремену Супербоула, и то након што је својим поганим речником увредила више од пола нашег народа који већ озбиљно пропада. Такође, толико о њеном ‘стилисти‘! - написао је Трамп на својој друштвеној мрежи Truth Social.

Многи мисле да се "непријатан и увредљив језик" који Трамп помиње вероватно односи на фотографију снимљену у августу 2020, а на којој Ријана позира уз уметнички перформанс - аутомобил с натписом "Је*** Трампа".

Трамп је и раније нападао Ријану, која је свој наступ на Супербоулу одлучила да искористи не само како би извела своје највеће хитове, већ и како би открила обожаватељима да је трудна с другим дететом.

- Без свог стилисте она би била ништа - поручио је Трамп и додао: - У свему је лоша, а још и нема талента!

Фото: Профимедиа

 

О ишараном аутомобилу раније ове недеље огласио се и бивши Трампов лекар и тексашки конгресмен Рони Џексон. - Зашто НФЛ приказује ово ср*ње? Ријана не сме да буде извођач на полувремену - поручио је тада Џексон.

Подсетимо, након што је Ријана наступила на Супербоулу и неколико пута додирнула свој труднички стомачић, друштвене мреже су експлодирале, а Твитер је чак пао на 20 минута. Неки су се нашалили на рачун њеног дечка АСАП Рокија и поручили: "Дођавола, сада ми је јасно зашто му је надимак АСАП" (на енглеском as soon as possible би значило што пре, то боље).

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".