- Шта сам очекивао? Превариш дечка, овде гледаш у другог. Мене би продала, не би се окренула, не би на Бога помислила и на моја дела - причао је Стефановић.

- Ја сам се извинила јер сам рекла да гледаш неког другог. Ти си мене продао. Измислио си оно за туш кабину, измислио си да је мени неко куповао наочаре - говориле је Сања.

- Измислила си да тучем маму, да сам лопов, да сам наркоман и да сам насилан према теби. Ја кад сам бесан не могу да запамтим - додао је Марко.

- Увреда на увреду. Остави ме на миру, не прилази ми, уништио си ме. Што си радио ово данас. Нећу да ме овде нико држи против моје воље. Хоћу кући - плакала је она и кренула на капију.

- Ви сте обезбеђење, ви је склоните! Ништа нисам урадио, ово си све ти направила. Плачеш јер видиш да ми је равна линија скроз и јер си ме изгубила. Све што причаш ништа искрено не причаш. Плачеш јер си ме изгубила - гурнуо је Марко  Сању и дозвао обезбеђење.

- Плачем јер се изгубило све оно што сам желела. Нисам ти љубоморисала. Данас ти ништа нисам рекла за мајку, никад нисам рекла да си лопов. Све што си причао је лаж, да си искрен могли смо нормално да причамо. Ако неког остављаш шта имаш да причаш са њим? Био си најбољу, ја сам била најгора, крај је и више немам шта да причам. Дошао си да изазовеш оно најгоре. Која је моја друга грешка осим љубоморе - говорила је Грујићева.

- Ударање, измишљање. Прво што си измислила је да сам тукао маму, а онда да сам наркоман. Ја само вратим увреду - рекао је Марко.

- Ја не плачем јер смо ми раскинули него јер сам себи дозволила ово - наставила је Сања.

- Бежи тамо, г*вно. Три месеца ме удараш - одбрусио је Стефановић.

Детаљније у наставку овог текста.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".