Иако је у петој деценији, Кристина плени својим изгледом. Водитељка је веома младолика, а судећи по њеним фотографијама из прошлости, није се много променила.  Чини се да је Кристинина своју природну лепоту кориговала уз минималне интервенције, што је једном приликом и сама признала.

- Недавно сам ставила 0,1 мл кубних хијалурона у боре смејалице, тек да видим како ће моје лице реаговати на њега. Додуше, мени те моје, стручно назване, назолабијалне боре уопште не сметају, али су ми сви сугерисали да треба да се позабавим њима- открила је она тада и додала:

- Наравно, хтели су да ме "нафилују" с кубиком, али сам инсистирала на количини која је, буквално, занемарљива. Боље да шест пута одем и ствавим толико него исту количину одједном, па да се шокирам кад се погледам у огледало.

Раденковићка често је тема на мрежама због акцентовања на РТС-у, а једном приликом признала је да јој је непријатно због појединих изговорених речи.

- Чињеница је да ми сви у свакодневном говору говоримо - неисправно. Ми имамо тренинге с лекторима, јер је дужност ТВ Слагалице да наметне правопис и исправан говор, и то радимо у свим ударним емисијама. То што на терену није тако, то је питање за стручњаке. Ни ја тако не говорим у свакодневном животу, али то како акцентујемо речи у емисијама је исправно. Непријатно ми је док тако изговарам неке речи, јер знам да сви гледају и слушају, али то је исправно. Волела бих да се то усвоји, требало би да се ускладимо па и да нашу децу томе учимо. А ако може и једно и друго, и ако су оба начина исправна, онда одлично - објаснила је Кристина Раденковић с осмехом у емисији "Кец на једанаест" на К1 телевизији.

Својевремено је признала да су је на почету каријере многе ствари погађале, те се дешавало и да заплаче уживо у програму.

- Избаце ме некада ствари из такта, али то је неприметно некоме ко ме не познаје. Дуго сам у телевизијском послу и научила сам да се контролишем. На почетку рада на телевизији дешавало се и да се заплачем уживо у програму, али сам научила лекцију, а то је да сам лице које износи информацију и да ту нема места за преемотивна реаговања - причала је Кристина за Блиц.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".