Након што је Ана Николић позвала Милицу Павловић на свој концерт који је најавила за 7. октобар ове године у "Арени", млада певачица која је имала спектал у Нишу, присутним новинарима је тада, на питање да ли ће прихватити Анин позив, одговорила одрично.

Тим поводом се се сада огласила Николићева, која је одлучила да поново испровоцира Павловићеву с којом је имала сукоб око песме "Проверено". Ана се огласила на свом профилу на Инстаграму.

- Пошто сам Милицу Павловић позвала на њено инсистирање да ми буде гост на мом концерту у "Београдској Арени" 7. окотобра 2023. године, не разумем зашто је то одбила и то на ружан начин тако што је себе назвала лоповом, који не би да буде гост на мом концерту? Понуђена к'о почашћена. Желим јој да у будућем животу и раду промени такво мишљење о себи јер ја не мислим да је тако лош човек, написала је Ана.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

 

Подсетимо, Милица је пре неколико вечери на свом концерту у Нишу изјавила да ипак неће бити гост на Анином концерту:

- Заиста жена има сјајне песме, има предивну каријеру и желим јој пуну Арену, али ја нећу бити њен гост. Рекла сам ако ме позове, то је као да вам је неко дошао и покушао да опљачка кућу, а онда идете да пијете кафу заједно. Нисам из те приче, рекла је Милица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".