Уочи Дана заљубљених Брена је на свом Инстаграм налогу поставила њихову стару фотографију, а уз њу је написала текст који зрачи љубављу.

Како је навела, њих двоје су се упознали пре 35 година и од тада су једно другом све. 

- Љубав је спој бриге, посвећености, знања, одговорности, поштовања и поверења. Када су две особе свесне да не могу и не треба да мењају другога, али да увек могу помоћи другоме да смогне снагу да напредује и буде бољи, е тада се деси раст. Раст у двоје, као индивидуа али и као пара. Тада се деси да заволиш другу особу онакву каква је, а прихватиш себе онаквим какав си. Заиста је истина да је подршка у животу јако важна, да вас неко воли баш какви јесте. Истина је да ти сигурност даје твоје уточиште - гласио је део поруке.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Боба и ја смо се упознали пре 35 година и све то време једно другоме смо дом, сигурно место на које можемо доћи онакви какви смо и на ком нас нико не преиспитује. Љубав је већа када се дели, брините једни о другима, верујте себи да бисте веровали и другима, поштујте се и интересујте се једни за друге. Сваки дан, написала је певачица.

Ова објава изазвала је велики број коментара и лепих жеља Брени и њеном супругу Боби. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".