Фанови су им детаљно написали шта би требало да раде уколико желе да њихов однос успе и да победе своје лоше стране, а продукција им је предала писмо са осталим поклонима.

- Ти си ту да ослушнеш клик-клак на његовим грудима, ти си ту да му спремиш храну и са љубављу донесеш, ти си ту да сес, због њега, трудиш и покушаваш, ти си ту да осетио "да га чуваш", ту си да му будеш "до краја" и његова "последња" - писало је у првом делу, а ево шта је писало у наставку:

- Ми смо ту, да подржимо вашу љубав када мислите да то нико не ради, а има нас много. Да вас волимо онакве какви сте једно поред другога, када сте сами на свету, насмејани, лепи и заљубљени...Ми вас волимо другачије, волимо Анђу и Звекија на које ничије речи не утичу. Не кварите то! Прочитајте милион пута честитку једног мудрог старца који вам жели добро и чека вас напољу - чувајте једно друго и верујте само једно другом!Обуздајте Дон Жуана и утишајте Хелгу. Погледајте једно другом у очи, ухватите се за руке - писало је у наставку.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

С друге стране, постојала је посебна порука за Звездана у којој је писало.

- Ти си ту да је ноћу пазиш кад је болесна, ти си ту да јој зној са чела бришеш и љубиш га нежно, ту си да провериш је л' има температуру, да грејеш стомак када је боли, ту си да јој оставиш чоколадицу и измамиш јој осмех, ту си да увек "стојиш испред ње" као што си једном обећао, ту си да јој пружиш пажњу и сигурност и најчвршћи загрљај - писало је у делу за Славнића.

Њих двоје су се потом захвалили фановима из "Бунгиш тима", те су навалили на слаткише које су им послали.

У видео-прилогу погледајте детаљније.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".