Далила и Дејан су се развели, а Хусо се огласио поводом окончања брака. 

- Са Далилом се чујем, шта да ради, нека иде све својим током. Не мисли му лоше. То је закон тако иде, морају -изјавио је

- Ја знам да су се тамо договорили, не знам шта је суд радио. Њему не треба ништа, тако је говорио и раније. Кућа је његова увек, увек је добродошао, дечко на свом месту - додао је био за "Курир".

Далилин брат, јАрафат Мујић открио је делић прошлости о свог оца.

- Он је са Далилином мајком побегао из Аустрије јер није плаћао алиментацију. Има петоро деце! Побегао је у Тузлу, па сам му ја дао земљу у Шепку. И она радња, то је све моје - казао је Арафат тада за емисију "Ђир са Мемом".

- Он се само бринуо о Далили, а она нас све брука - додао је био он.

Фото: ТВ Пиинк принтскрин, Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

Мујић је наводно имао проблема са полицијом због рођаке. 

- У Горњем Шепку је било проблема. Хусо сад спава у Далилиној кући, а полиција га је приводила на информативни разговор, зато што му је Фето претио да ће да га убије. Хусо је изашао, спава у Далилиној кући. Брат Дејанов је звао Хуса да преузме ауто, он му је рекао да ће Дејану дати све кад му се он јави - рекао је тада комшија, преносио је "Папарацо лов".

- Хусо је завршио у болници, пријатељи су дошли по њега и одвели га у болницу, човеку је много тешко и лоше му је због Цара и како се понаша према Далили. Шећер му је скочио и притисак га мучи, доктори сваки дан имају проблеме. Ми се плашимо да док Далила изађе, да ће он умрети - говорио је тада извор за "Републику".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".