Први корак у одређивању естетике вашег клуб стола је да утврдите шта још желите да се подудара, допуни или контрастира у вашој дневној соби. Можда желите да ваш сточић буде у контрасту са вашим каучем, или да буде самосталан и јединствен комад у просторији.

У том случају, клуб сто ВКЦТ – 50091 представља баш онај комад који се добро слаже уз скоро већину тапацираног намештаја, без обзира на то да ли је испред гарнитуре у комбинацији са још једним столом или поред фотеље, попут фотеље STRETCHY, за омиљену књигу. Сама конструкција сточића је корисна у сврху складиштења, савршен је за додатни јастук или мање ћебе, за које је увек добро да буду при руци. Уз овај амбијент сјајно би се уклопио и табуре КОКО у браон штофу.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

Уколико вам је приоритет при одабиру стола уштеда простора, клуб столови у виду сета су идеално решење за део амбијента који уређујете. Сет клуб од два сет сточића SEAFORD NEST веома је практичан, због могућности да се мањи сточић подвуче испод већег, баш у зависности од потреба и диспозиција остатка намештаја у просторији. Комбинација дрво декора и метала чини га одличним избором за амбијенте уређене у индустријском стилу. Поред столова можете поставити две модерно дизајниране трпезаријске столице VRP-010, а уз амбијент би одлично ишла и комода SARDINIA 3K4F у декору артисан храста.

Свим љубитељима дрвене конструкције сигурно ће се допасти клуб сто ФАРГО, доступан у више димензија и дрво декора, који представља идеално решење за модеран амбијент дневног боравка. Поред стандардне намене, садржи и доњу полицу за додатно одлагање. Лак је за комбиновање са полицама истог дезена уколико у ентеријеру зафали простора за више књига или декорације.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

Дизајнери ентеријера Форма Идеале за полицу која ће се уклопити у овом амбијенту препоручују отворена полица STAR, коју чине црна метална конструкција и пар хоризонталних полица, доступних у два дезена. Удобности амбијента дневног боравка допринела би угаона гарнитура ЕРБА у сивом штофу, као и плетени табуре, који је веома практичан, а истовремено доприноси и естетици.

За који год клуб сто да се одлучите, имаће важну улогу у целокупном изгледу дневног боравка, али допринети и практичности у простору. Нека то буде сто који ће се стилски уклопити у амбијент и улепшати све моменте уживања у посебним тренуцима које поклањате себи, или свом најдражем друштву.