Барбара је прокоментарисала нагађања да ли је у другом стању.

- Таман посла, па ми се спрдамо. Баш сам хтела да видим шта ће да се деси, јер је то фора пошто је Дарко оперисао желудац. Шалимо се да ја једем за двоје јер он не може толику количину да конзумира, па ја поједем и његово-

Фото: Принтскрин Инстаграм/дарколазицоффициал

 

Бобакова је открила и да ли би се удала за фолкера.

- Да, наравно. Он већ испуњава моја очекивања. Већ живимо заједно као да смо у браку, лепо се слажемо. Волела бих и да имамо децу, али не сада. Нећу док ми се не појави мајчински инстикт.

Барбара се дотакла и суђења које Дарко и његова бивша вереница, Марина Гагић, имају због неисплаћених алиментација.

- Дарко је одговоран и све своје обавезе испуњава. То што дотична покушава да навуче себи медијску пажњу на конто његових леђа, то је друга ствар. Како су новинари уопште знали да је њима тада суђење? Зато што их је она (Марина) звала. Нећу да потежем уопште питање о тим намерама и зашто он у очима јавности испада неодговоран... Он ћути зато што има поштовања. Он буде човек, а сви то користе, а Дарко само неће да каже гомилу ствари о тим људима, али то не значи да истина није ту.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

Између Даркових бивших Марине и Ане изабрала Ану.

- Зато што је Ана испала фаца, а ова је испала размажена клинка. Упознала сам је након што сам у вези са Дарком. Имале смо најнормалнију комуникацију. Жена је културна.

- Ана га не тужи, то су глупости. Он је решио све дугове, само што је то нешто застарело па се то поново помиње и нису му послати никакви извршитељи као што је ова (Марина) причала.

Бобакова каже да често она и Дарко иду у Брестач.

- Волим да одем тамо да искулирамо мало али се опет увек нешто дешава у њиховој кући. Кува се, пуно је људи ту, неке приче су увек присутне и то ми је баш занимљиво. Даркова мама је дивна, скроз смо океј. Никад није ни било другачије, чујемо се често. Она увек пита кад ћемо доћи, али не можемо да будемо претерано присне када се не познајемо предуго. Свакако лепо комуницирамо.

Истиче да се са Лореном одлично слаже, док малог Алексеја ни не виђа, а на питање да ли зарађује од Дарка више и да ли јој је скочила цена наступа након везе са њим, одговорила је:

- Дарко кошта много више од мене, али сад смо ту негде. Скочила ми је цена наступа, али не може то да се пореди с њим. Треба једно седам-осам вечери да радим за једну његову (смех). Трошимо обоје ко суманути (смех). Шалим се, живимо најнормалније, у изнајмљеном стану, трошимо на храну и пиће... Не облачимо се по прескупим продавницама нити практикујемо гала живот.

 

(24седам.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".