- Шта се то дешава између тебе и Милице? - упитало је Дрво.

- Па само сам јој скретао пажњу на све и причали смо о сукобима и свему. Она је у стању да удари на мушкарца. Драго ми је да уме да се обрани, али не и да скаче на мушкарца. Она треба да води разговоре и савђе са женама, она нек се са њима свађа. Ако се она свађа са мушкарцима, ја ту ускачем. Надам се да ће остати на томе, јер смо причали о томе - рекао је Менсур.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Надам се да неће више бити агресије - констатовало је Дрво.

- Неће дрво. Надам се да ћу и ја ускоро да коментаишем туђе односе. Сваку ситуацију у кући они не доживљавају озбиљно. Оно што дрма цео Балкан је однос између Далиле, Дејана и Цара. Мислим да нема нико овде праву свест о ономе што се дешава - додао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Шта мислиш о том чувеном троуглу - питало је Дрво.

- Мислим да се Далила занела и мислим да није размишљала о томе шта је очекује у односу са Царем. Он ће је угушити више него што је Дејан. Она је то представила као да је било све идеално, а он ју је уствари гушио. Много ће тога дфа јој буде забрањено, он је темпераментнији лик. Биће ту хаоса између њих, помислиула је да ће константно да се смеје, све је то лепо. Богами, бојим се да ће бити огре од овога...Не знам шта бих ти рекао, не би се упустили у то чисто ради реда, рачунам да је она направила преозбиљан корак и да је знала како се осећа и да је слушала своје срце. Ушла је са неким ко јој се свиђа и оставила је све што је имала. Не бих рекао да она скаче да брани Дејана, као што брани Цара. Изгубила је тај неки осећај - говорио је Менсур и наставио:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја њега разумем, он не може да прихвати да је она њему то све урадила. Имали су те неке планове, сва та љубав у коју је он веровао очигледно, која му се на крају обила о главу...Продала га је брзо, не осећа се нико и не знам како ће се осећати у будућности. Њему је сломљено срце, макар у том неком скоријем периоду и ово је неки други Дејан ког нико није имао прилике да упозна. Све се ово пребрзо завршило између Далиле и Цара, значи да није размишљала о другој страни и да нема емпатије када је тај њихов однос у питању. Тек ће да буде свађа јер ће Дејан да се меша у све то - рекао је Менсур.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".