У утакмици, у којој су одбране биле потпуно занемарене, српски ас Никола Јокић, који је играо за тим Леброна Џејмса, на терену је провео само 20 минута. Постигао је четири поена, имао пет скокова и шест асистенција.

Сличан учинак имао је и његов колега из тима, играч Далас Маверикса, Лука Дончић који је егзибициону утакмицу такође започео као статрер и завршио са 4 поена, 2 скока и 5 асистенција.

Фото: Танјуг/АП

 

Звезда вечери био је Џејсон Тејтум из победничког тима, који је меч, у коме је одиграо 35 минута, завршио са рекордних 55 поена (22/31 из игре, 10/18 за три), па тако надмашио досадашњи скор Ентони Дејвиса са 52 поена. Поред тога, Тејтум је уписао и 10 скокова и 6 асистенција за 35 минута проведених на терену.

Фото: Танјуг/АП

 

Капитени тимова, Леброн Џејмс са једне и Јанис Адетокумбо са друге стране, први пут у историји Ол-стар мечева драфтовали су играче. У Леброновој екипи поред аса Лејкерса стартери су били Јокић и Дончић, Ембид и Ирвинг. Леброн је изабрао још Ентонија Едвардса, Џејлена Брауна, Пола Џорџа, Тајриса Халибертона, Џулијуса Рендла, Диерона Фокса и Џарена Џексона. Тренер је био Мајк Мелоун из Денвера.

У Јанисовом тиму стартери су били још Лаури Марканен, Донован Мичел, Џа Морант и Џејсон Тејтум. На клупи су били Лилард, Џру Холидеј, Шеј Гилџрес-Александер, Демар Дерозан, Паскал СИјакам, Бам Адебајо и Домантас Сабонис. Тренерско место било је резервисано за Џоа Мазулу из Бостона.

Јаниса Адетокумба је пријавио повреду, па је на самом почетку дао кош и више није улазио у игру. Лидер друге екипе Леброн Џејмс играо је само прво полувреме и за 14 минута постигао 13 кошева, да би због повреде други део меча преседео на клупи.

У тиму Јаниса, поред Тејтума са 55 поена, сјајан је био и Донован Мичел са 40 поена.

У тиму Џејмса најефикаснији је био Џејлен Браун са 35 поена, док су по 32 постигли Кајри Ирвинг и Џоел Ембид.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".