Миљана је испричала Зорици како је једном приликом отишла до Дервенте како би посетила Золиног менажера и његову бебу, све у нади да ће видети Чолића, а он је смислио план да је избегне.

-Ишла код његовог менаџера да видим дете, а Зола био у Дервенти, али се сликао и таговао као да је у Новом Саду. Схватила сам да је све урадио у договору са њим, као да је киднапован. Видела сам сумњива посла, рекао ми је да мора лично да му однесе. А Золин број телефона, а меморисан му је као Жабац. А све сам их испоштовала... Дала сам Бобановој бебици 500 евра, два дана су ми га оставили да га чувам. А Зола је био у Дервенти све време, а обележавао се као да је у Новом Саду - причала је Миљана.

-Ти си ишла да видиш менаџерово дете? - додао је Мацановић.

- Да, али сам ишла и њега да видим - истакла је Микси.

- У праву си да ниси нормална - рекао је Бебица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Џони му слао из Новог Сада да их качи, а чим сам ја стигла у Београд, он качио слике из Дервенте. Не могу, Зорице. Почела сам да пишким у кревету. Чудно ми је како гледаоци не виде љубав између Ненада и мене - наставила је Кулићева.

- Зола ми је предложио да играмо игру, да се вратимо једно другом, па ако се врате емоције океј. Па кад сам ишла у куповину, све ја, веслам чамац - говорила је она.

- Поставља се питање, зашто си ти онда на то пристала? Мораш сама са собом да рашчистиш шта је - питала је певачица.

- Навика и нека опседнутост. Као са певачима. То је опседнутост, мени треба лечење од тога. Ја могу психијатрима да дам милионе, то ми помоћи неће. Једино да га не виђам, да не будемо у истом простору, да га заборавим - рекла је Миљана.

- Тешко јесте, али мораћеш - додала је Зорица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Сети се колико је Маја Јањуша волела и сад нема никакву емоцију према њему. Исто је лудела за њим, а сад га спрда. Време је излечило. Цар је ушао у њен живот, онда следећи ријалити нов момак. Сад може гола да легне поред њега, види се да нема емоцију према њему више - додала је Миљана.

- Ја знам да ти све можеш кад хоћеш - рекла је Зорица.

- Овде плакао да задржимо бебу, а напољу кад сам му слала снимак са WЦ шоље да пишким, он и Боса су само искулирали поруку. Што тад није дошао, него у ријалитију? Глума! Томовић који га воли је после његовог полиграфа рекао: "Ау!" - истакла је Кулићева.

Детаље погледајте у видеу испод текста:

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".