Билал  је изнео своје мишљење о свему, али је добио новчану казну због информација које је изнео из спољњег света. 

- Не знам шта је са овим људима, свега ми, нико не може да каже своје мишљење. Ја имам право овде да кажем шта желим. Морам да се оградим кад је Ана у питању, она ме је јуче замолила да испушимо цигару, ја сам јој тада рекао само да је једно причала пре уласка, а друго по уласку у ријалити. Звездане, ја ћу ти рећи све у лице, боље је и то него да радим нешто иза леђа. Сви му говоре иза леђа, а не говоре му то у лице. Морам Зорицу да похвалим, она је рекла праву ствар кад је у питању страхопоштовање. Звездан је добар према свима, али кад дође Марку Марковићу:''Бићеш добар са мном, или са њом''. Да си шмекер, рекао би да сви буду са њом добри, а не са тобом. Био си са њом толико година, њој је сада најтеже. О Звездану сам имао најбоље мишљење, док није урадио све ово. Да ли знаш колико си се уканалио? Кад сам ја посумњао у Мају и тебе, ти си рекао да не желиш ништа, да имаш код куће неког, а пре свега кодексе и манире. Ти си изгубио кодексе и манире - казао је Билал.

- Каква је то заљубљеност? Он да је заљубљен не би радио све што ради са другим девојкама. Не лажем, знаш и сам шта је са Алекс било у изолацији, како си је привукао, и шта сте радили. Анђела, упала си у црну рупу. Твоји продају кућу због стида. Знаш и сама шта си мени говорила, на крају си најгора испала - казао је Билал.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/pink.rs

 

- Билале, ти знаш да није све баш тако - рекао је Марко.

- Ја сам уверен да је тако. Нико ништа не сме да каже Звездану јер сви мисле да ће се повредити. Ја не кривим јер си ти све ово урадио са Анђелом, она ти одговара, али те кривим јер си преварио жену. Са Анђелом си, а радиш неке ствари са другим девојкама. Анђела, много си себе понизила. Шаљем Звездана - казао је Билал.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".