Главни у Гранду, Саша Поповић одлучио је да каже неколико речи на Јеленине изјаве и осврнуо се на њен хонорар у емисији:  

- Ја Јелену Карлеушу заиста поштујем ту нема шта. Шест година је била у Звездама Гранда. Колико је она значила ЗГ, толико је и ЗГ значио за њу. Ако вам кажем да је она свој хонорар од 2015. до 2020. године подигла 300%. Ви Јелену Карлеушу данас не можете да добије без 12, 13 или 20 хиљада евра - изјавио је Поповић и додао:

Фото: Жељко Кнежевић

 

- Јелена Карлеуша је била забрањена на свим националним телевизијама до 2015. године. Она је то и сама рекла у емисији и захвалила ми се што сам је дао шансу да се искаже кроз ово такмичење. Јелена Карлеуша је сваке суботе 6 година могла да прича и причала је о певачима, естради, историји, политици, друштвеним темема. Она је засигурно много доприносила, али и ми смо њој.

Саша је истакао да столица једног члана жирија има високу цену: 

- Неће нико да устане из оне столице у жирију. Та столица много вреди. Ако вам кажем да сам у протеклих 10 година имао притиске певача, глумаца и водитеља који су тражили ту столицу. Међутим, за мене је увек најбољи жири онај који је сада тренутно ту - истакао је Поповић.

 

 

Иако је Јелена напустила емисију, Саша сматра да Цеца ствара већу гледаност: 

- Звезде Гранда су и даље најгледанији формат и гледаније су од периода када је Јелена Карлеуша била у жирију. Зашто? Један од разлога је што мислим да Цеца има ширу публику него што је то имала Јелена Карлеуша - рекао је Поповић у емисији "Пулс Србије". 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".