Наиме, наставник глуме је је наводно полазницима и полазницама своје "школе" глуме да су све жене к**ве и да треба да буду к**ве, а да се то посебно односи на глумице. Ово су све жртве, али и сведокиње, како преносе медији, испричале у тужилаштву, што се потом нашло и у оптужници против Алексића.

Био је то још један начин Мике Алексића да у своју монструозну мрежу сексуалног злостављања и силовања увуче девојчице и девојке које су му безгранично веровале.

Фото: АТА имагес

 

 

- Да ли си ти к**ва? - питао би Алексић ученице. Када би одговориле да нису, наставио би са: - Да ли си ти к**ва свом дечку?

Не би га зауставила збуњеност девојчица, већ је инсистирао на одговору. Како ниједној од полазница не би пало на памет да не одговори Алексићу, који је у школици завео култ властите личности, говориле би оно што им се у том тренутку чинило најмање непријатним.

Алексић је деци на часовима наводно говорио да су "све глумице к**ве и морају да се је*у".

- Да ли вараш свог дечка - било је једно од питања, а када би уследио одричан одговор, говорио би им да су - све глумице к**ве и како мисле да постану глумице, а да имају само једног дечка.

Да би демонстрирао и доказао полазницима школе своју тезу да су "све жене к**ве", Алексић је измислио бизарну, изопачену игру.

- Имате две опције и хоћу да ми одговорите за коју бисте се определиле. Опција А је да радите као елитне проститутке сваки дан у недељи, имате заштиту и бирате клијенте, а опција Б је да радите у распалом борделу, радите три дана у недељи, али не можете да бирате клијенте, нити имате заштиту - испричао је Алексић полазницама.

Фото: Танјуг

 

 

Полазнице школе су се потом опредељивале за једну од опција. Када би се све изјасниле, завалио би се у столицу и обратио се дечацима:

- Је л’ видите, свака је изабрала по једну опцију, ниједна није рекла да не би изабрала ни једну, што значи да су све жене к**ве - рекао је Алексић.

Потом би се, наводно, сви смејали, пошто би се Алексић први насмејао. Лоше ствари је представљао као истинске вредности, убеђивао их да су све жене неверне, али да о томе не говоре. Злостављајући девојке говорио је како - хладне жене не вреде - и да ће и оне остати хладне и безвредне - уколико му се не препусте.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".