Елена Караман већ дужи временски период ужива у љубави са Душаном Рељиним, а иза себе има три брака и три сина. Она је најпре била у браку са  фудбалером Предрагом Мијатовићем са којим је добила пре тридесет и једну годину  најстаријег сина Луку. Затим се из љубави са Андријом Драшковићем родио двадесет четворогодишњи Матија. Караманова се удала за бизнисмена Југослава Карића који је од ње млађи седам година и подарила му 2005. године сина Симона.

Без обзира на то што су им родитељи различити, браћа се труде да свако слободно време проведу дружећи се и да се добро забаве. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/matijad22

 

Један од заједничких тренутака поделио је Матија Драшковић на свом Инстаграм профилу и открио све чари њихове велики породице. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/matijad22

 

Момци су већ остварени у својим животима, а на једној од фотографија су показали и како се слажу са изабраником своје баке Верице Ракочевић. На сторију су поставили интерсантан опис. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/matijad22

 

Деда -  шаљиво је младић ставио у опису Инстаграм сторија на којем уз широки осмех и у загрљају браће и Вељка позира у једном ресторану. 

Нема сумње да је мушко друштво квалитетно провело заједничко време. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".