Пољубила је само двојицу мушкараца у животу, никад није отишла на састанак на Дан заљубљеник или дочекала Нову годину пољупцем. Међутим, није одустала од идеје губљења невиности, признајући да је једноставно "заборавила" на то јер јој се никад није пружила прилика.

- Упс, некако сам заборавила да водим љубав. Моје девичанство није избор, колико је успутна примисао. Већина људи има прилику да има односе у средњој школи, али ја сам била штреберка. Већина иде и на факултет, али не и ја. Нисам научила о том стилу живота, била сам срећна што сам могла да одем кући и гледам телевизију, можда викендом да одем у биоскоп са мамом - рекла је Мишел у емисији.

Иако је отишла на неколико састанака, из њих се није изродило ништа више. Пољубила је само двојицу мушкараца, али ниједног од њих није видела голог.

- Покушала сам да будем у вези и то ми је била велика ствар. Када сам га пољубила на крају вечери, толико сам се уплашила да сам дословно повратила. Нисам себи утувила у главу да ми први однос мора бити савршен. То је као да имате додатни ножни прст. Само желим да га одрежем и решим га се - објаснила је Мишел.

Уверена је да је оптерећена скривањем те "срамотне тајне" које жели да се реши, стога је одлучила да организује забаву за пријатеље и породицу којима ће то саопштити.

- Мислим да увек кријем ту тајну. Дошла сам на идеју да организујем журку јер сам мислила да би на тај начин било најбоље окупити све људе и рећи им да сам и даље девица. Надам се да ћу на тај начин привући пажњу. Дефинитивно не планирам да умрем као девица. Из мог пређашњег искуства са везама, проблем није био секс, колико та тајна. Сами чин је застрашујући, али више ме плаши откривање тајне некоме - објаснила је.

Мишел је на свечаној вечери обавестила најближе да је још девица, а на њено изненађење, окупљени су на вест реаговали аплаузом. Неки мушкарци на забави су јој чак рекли да им је њено девичанство "секси".

- Дељење ове тајне олакшаће ми љубавни живот јер то више не морам да скривам - закључила је 41-годишња девица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".