Војникиња британске војске Хедер Сјуард-Даглас оптужена је за непристојно понашање и злостављање јер је заскочила колегиницу и јахала је док је испуштала сексуалне звукове. 24-годишњакиња је наводно више пута додиривала груди колегиници док су стајале у реду за храну и гурала јој прст у задњицу док је радила склекове.

Сјуард-Даглас је негирала све оптужбе, тврдећи да је све то део заједничке игре. Наводна кривична дела догодила су се убрзо након што су две жене почеле основну обуку.

"Њих две су се први пут среле на обуци за регруте, а три недеље касније тужиља се пожалила свом команданту и рекла му да ју је оптужена малтретирала", рекао је Вилијам Питерс војном суду у Булфорду.

Када се догодио први инцидент, оштећена војникиња је потпуно обучена радила склекове када је Хедер ушла у просторију и, према речима тужиоца, "гурнула прст у њену задњицу".

"Била сам потпуно изненађена и викнула сам јој да престане. Скочила сам на кревет, а она је наставила да се смеје. Био је то јак отпор кроз одећу", рекла је оштећена.

Још једна војникиња сведочила је да је Сјуард-Даглас јахала своју колегиницу и испуштала сексуалне звукове док је то радила. Честе се туче су се дешавале и у реду за храну када је оптужена долазила до жртве и додиривала јој груди. 

"Повремено би је одгурнула, али то је било из беса, а не из игре", рекла је оштећена.

Након што је пријавила инцидент и понашање Сјуард-Даглас команди, жртву је саслушала полиција, а снимак је пуштен на суду: "Имали смо дуг дан, дошла сам у собу и легла на под. Попела се на мене и почела је да прави сексуалне покрете. Упитала сам је шта то ради и рекла јој да се склони са мене. Сишла је и наставила да се смеје. Била сам шокирана. Цео инцидент је био јако непријатан, осећала сам се заглављено и нисам могла да одем", рекла је жртва на снимку.

(МОНДО)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".