Он је појаснио да је био члан криминалне, али не и навијачке групе "Принципи", под чијим је велом деловала организована криминална група Беливук-Миљковић.

Хрватин је рекао да је у затвору ушао у конфликт са Славољубом Трајковићем званом Трајко, а након изласка из затвора је чуо приче да Трајко хоће да га убије и "исецка", као и Беливука.

Према наводима из оптужнице, група је убила Александра Глигоријевића јер је заједно са Трајком планирао Беливукову ликвидацију, док је на фотографијама из куће у Ритопеку Глигоријевићу урезано на леђима "Трајко".

Трајко је ухапшен у марту прошле године због рањавања шефа обезбеђења ноћног клуба "Стефан Браун".

Фото: Новости

 

Током излагања о навијачима и зараћеним фракцијама навијача Партизана, Хрватин је поменуо Немању Бојовића званог Хемија, који је недавно рањен из ватреног оружја у Земуну.

Рекао је да је обећао Миљковићу да ће причати са Бојовићем и да покушати да договори састанак са њим. Хрватин је посведочио како му је Миљковић испричао да је Љубомира Марковића Кићу убио Љубомир Лаиновић, такође касније убијеног, према сведочењу Срђана Лалића.

После његове ликвидације, припадници ове гурпе, према речима Хрватина, схватили су да их је снимила надзорна камера са једне пумпе. Након тога, како је прецизирао Хрватин, припадници су ставили значке и отишли на пумпу да питају за снимак са надзорне камере, али су им радници рекли да није радила.

Хрватин је навео да од свих припадника групе најдуже познаје Срђана Лалића, јер су заједно били навијачи Рада, додајући да је касније кренуо с браћом Будимир да продаје марихуану. Хрватин је у Забели одслужио казну од 15 година затвора због убиства навијача ФК Вождовац 2005. године.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".