Овим речима говори Милоша П. (58) из села Трешњевица надомак Параћина кога је 5. фебруара више пута ножем избо син М. П. (22). Након хапшења, Марко је признао и да је убио своју маћеху М.М. (50), као и да је у свему са њим учествовала и његова рођена сестра М.П. (27).

Две недеље од монструозног убиства и покушаја убиства надомак Параћина, које је потресло целу Србију, тек након што је изашао из болнице, М.П. скупио је мало снаге и проговорио шта се догодило кобне ноћи.

„Спавао сам када је Милош скочио на мене и почео да ме убада ножем. Убо ме је шест, седам пута у леђа. Ухватио сам га за нож некако и пали смо са кревета, ту је наставио да ме боде. Некако сам се извукао и кренуо ка излазу да бежим када ме је гурнуо низ степенице услед чега су ми сломљена три ребра“, једва изговара потресени отац.

Фото: З. Рашић

 

Све време док се рвао са сином, како каже, његова ћерка Милица стајала је поред брата, али се не сећа да ли га је и она бола.

„Рекао сам му: „Марко, немој сине да ме бодеш више“, а он је дошао изнад мене и утрљао своје руке у моју крв. Стао је изнад мене и почео да се смеје. Онда се тим крвавим рукама мазао по лицу, по очима. Трљао је моју крв по својој фаци“, уз неколико прекида једва препричава саговорник нашег портала.

Како додаје, у том тренутку је успео да отме нож из Маркових руку.

„Окренуо се и рекао „Бежи Милице, узео ми је нож“. Ја сам изашао из куће и по леду бос кренуо да трчим, али ме је он сустигао и ударио нечим по глави. Пао сам, а он је узео и сломио ми руку. Другом руком сам узео нож и ставио испред себе, да га одбијем, када се он вратио неколико корака уназад, а ја сам се вукао ка капији. Само се окренуо и отишао је у кућу, а ја сам допузао до комшинице преко пута и кукао да зове помоћ. Да ме није чула, искрварио бих“, препричава језиве детаље Милош.

Фото: З. Рашић

 

Човек који је од стреса проузрокованим од дугогодишњег малтретирања од стране сина и ћерке пре две године доживео мождани удар, преживео је 41 убод од стране сина.

„Нисам се свађао са њима, нисам им рекао ружну реч. Када сам им једном рекао да им нећу више давати новац, пријавили су ме полицији, а ја никада руку на њих нисам дигао. Имам млађег сина и старију ћерку, све ћу им преписати да након моје смрти ако желе све распродају, само да овима ништа не остане. Не плашим их се“, каже утучени отац.

Комшије и познаници утученог Милоша, који му помажу од како је изашао из болнице, кажу да иако монструозно звучи, сматрају да је за Марка и Милицу затвор једино место где припадају.

Фото: З. Рашић

 

„Ви не верујете каква су то деца била, дивна, фина и културна. Шта им се догодило? Друштво и лоше навике. Милица је пре неколико месеци напала децу на улици, тукла их је, па су људи звали полицију. На крају су дошла двојица полицајаца, али нису смели да је насилно увуку у кола, већ су чекали да дође колегиница. За то време Милица их је шутирала, вриштала и исмевала. Кажу да се већ неколико пута лечила, а чак су јој и дете одузели и предали оцу“, каже једна комшиница.

Такође, каже да су брат и сестра били склони и насиљу према оцу, али и крађама.

„Марко је летос покрао једну жену у селу, а Милица је упала код једног деке у кућу и узела шта је стигла. У локалној продавници су направили велики дуг, па је Милош то отплаћивао. Стално су му тражили новац, а када им не би дао, онда су га тукли“, каже ова жена.

Фото: З. Рашић

 

Подсетимо, цео злочин се догодио 5. фебруара у касним вечерњим сатима. Марко и Милица П. изболи су свог оца Милоша и нанели му чак 41 убод, а тек након што су ухапшени, Марко је полицији признао како је убио и маћеху Марину. Полицајци су у кући затекли језив призор – беживотну жену како лежи у локви крви.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".