Била је срећна, како каже, док је на окупу била породица, супруг и ћерка. С њиховим одласком, срушио јој се свет.

Али упркос свему, покушава да кроз живот корача храбро. Да срећу тражи у малим стварима.

- Живот је најдрагоценије и најлепши, чак и када нас шиканирају и када је све лоше, када вас нека тешка болест снађе и тад ви не желети да напустите овај свет. Захвална сам богу за све што ми је дао, али и узео. Јер све што ми је бог дао, све што је у прошлости, то нико не може узети. У прошлости и даље имам ћерку и мужа који ме воли, фантастичну породицу, цео свет слави мој глумачки таленат и то се не може променити - каже Ева.

Фото: АТА имагес

 

Када је изгубила ћерку Круну, Ева данима није могла да дође себи. Али, онда је села сама са собом и одлучила да буде снажна, да ће њена мезимица увек бити у њеним мислима, срцу.

- То је исто Божија воља. Неке мајке умру, када им саопште да им дете умре, бар је тако у народним песмама. Мајка Југовића када сазна, њој срце препукне. Мени није, али то не зато што сам снажна особа него то није била моја судбина. Када је моја ћерке умрла деведесет и треће године у прошлом веку, тада су позиција и опозиција биле у рату и моја мртва ћерка се није још вратила из Париза у оловном ковчегу, када су они седели са мном у мојој кући, а расправљали о Слободану Милошевићу. Тада сам у том болу, устала и рекла: “Идите кући, немојте преда мном да причате о Милошевићу, шта све не ваља у овој земљи. Није моја ћерка умрла само мени. Умрла је и вама, и ако не можете да саучествујете у мојем болу идите. Немојте бити око мене и не желим да будете ту“. Тако сам остала сама - рекла је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".