Ана Ћурчић која је ушла у ријалити "Задруга" након што ју је бивши невенчани супруг Звездан Славнић преварио са 22 године млађом Анђелом Ђуричић у налету беса испричала је како ју је Славнић тукао, малтретирао, али и прокоцкао њену имовину.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Ана је питала Звездана да ли је заљубљен у Анђелу, на шта је он одговорио да воли Ђуричићку, после чега је уследио прави хаос.

- П***етино смрдљива, ј***ћу ти матер до краја ријалитија. Је л ти то јасно? - викала је Ана.

- Срам те било шта причаш - узвратио је Звездан.

- Ти си заволео. Што си онда дошао у ову "Задругу"? Питам те, што си дошао овде? Не да се нећеш извући - говорила је Ана.

- Шта те је сада емотивно разорило Ана - питао ју је водитељ.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Све ме разара, а све ћу показати. И шта је поштовање и шта је жртва и шта је малтретирање и шта је насилност и шта је психичко малтретирање и шта је коцка. И зашто си дошао овде. Ј***м ли ти све да ти јебем што си мене и моју децу уништио и моју мајку и све нас. Глодару један смрдљиви - одговорила је она.

- Срам те било - понављао је Звездан.

- Што си ме оставио без ичега и без стана и без крова над главом и мене и моју децу и због тога п**ко једна дошао овде да ј***ш. Ј***ћу те уста за ово и све ћу да ти изнесем. Шта си ми годинама радио. Како си ме тукао, како си ме малтретирао, како си ми малтретирао децу, породицу. Прокоцкао ми све што имам. Е, зато сам дошла овде - узвратила је Ана.

- Е, то је требало одмах да каже. Шта ћеш са тим човеком - убацио се Лепи Мића.

- Сада ћу тек да причам зашто сам ћутала. Причаћу како сам живела. Ја сам се борила, ја сам радила. А ти Ана Спасојевић ако мислиш да ја играм ријалити да сам жртва, гледам ти у очи и кажем ти ја сам само Звезданова жртва и ништа друго - викала је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ана ће бити тужена - рекао је Звездан.

- Сад кажем јавно моја мама, моја сестра, мој зет, Ивана, Милена, Биљана, сви који ме знате, све што знате о мом животу, где сам спавала код вас, где сам бежала, какве сам трауме имала, шта сам у животу прошла, на којим сам лековима завршила, шта ми је радио све дајте у новине. Ти ћеш мој живот... Серем ти се у љубав. Ја сам ти поред свега у животу што ниси имао дала и љубав и снагу. Ти ћеш некоме да идеш да причаш о спуштеним ролетнама. Ми смо живели да би твоје ролетне биле спуштене. Да би мене моја деца питала да ли Звездан спава. Срам те било говно једно. Моја мајка је због тебе оперисала рак штитне жлезде. Нећу да се смирим јер ми је мука да не могу никада ништа да кажем, јер нисам имала право гласа, јер кад имам своје мишљење не смем да га имам, јер кад ти нешто кажем добијем батине. Смраде један - наставила је Ана.

- Лажовчино болесна, иди тамо - бранио се Славнић.

- Манипулатору један, психофизичко малтретирање годинама - рекла је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Петнаест година те неко малтретира? - упитао је Звездан.

- Ја те чекам из затвора и опростим ти све што си ми радио и обећао си ми да ме никада више нећеш ударити - наставила је Ћурчићка.

- То си ти хтела да будемо заједно - узвратио је Славнић.

- Немој да ти писма сад избацим у јавност. Да ме неће малтретирати, да ме неће тући, да ћу бити госпођа, да нећу радити три посла. И сви да знате. Радила сам овако, продавала сам играчке да би преживели, радила сам на рампи дванаест сати дневно, његов отац ми је нашао посао. Није ми било тешко добила сам коксаки. Продавала сам две године своју гардеробу, то је само део. Зато нисам дошла због преваре. Да ли сада разумете. Мени је превара најмања ствар. Иди имај интимне односе, само то и знаш да радиш - говорила је видно потресена Ана Ћурчић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".