Како сазнајемо, пас је расе шпиц померанац, који иначе на нашем тржишту кошта од 400 до 1.500 евра у зависности од педигреа.

- Шетао сам пса. Враћао сам се из Улице Драгице Кончар ка Заплањској. Када сам био у Заплањској у близини зграде број 61 чуо да се неко свађа. Нисам знао ко је. У једном тренутку приметио сам мушкарца који је ишао ка Владимиру и чуо сам повике "дођи љубави" - прича нам комшија нападнутог Владимира, Мирослав С. кога смо затекли на месту где се одиграла драма.

Након тога, каже, ушао је у згарду, би касније сазнао да је увече око 22 сати долазила полиција. Касније је сазнао да је Владимир нападнут, односно да је избоден ножем.

Мирослав додаје и да Владимир живи са женом и децом.

- Они су једна добра породица. Мислим да је ту тренутно и Владимирова мајка, али да од синоћ ништа више нисам чуо о њему - рекао нам је.

Нападач ухапшен

Александар М. (32) који је синоћ покушао да отме пса Владимиру у парку испред зграде у Заплањској улици, а након чега га је избо ножем и нанео му тешке телесне повреде, убрзо је синоћ и ухапшен.

Комшије кажу да им је Александар М. познат од раније по проблемима које прави.

- Ово није први пут да прави проблеме. Нашао је овог мирног човека да нападне. Какави све данас шетају слободно улицом - причају комшије за "Блиц."

Екипа "Блица" покушала је да разговара и са супругом Владимира В. (42). Она нам је отворила врата, држећи пса шпиц померанаца у рукама, али је рекла да није у стању да даје изјаве за медије.

Подсетимо, након што је задобио тешке телесне повреде, Владимир В. је прабачен у Ургентни центар. Нисмо успели да сазнамо какво му је тренутно здравствено стање.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".