- Музика је везивно ткиво народа који живи у Србији. Уз музику се славило, уз музику се радило, уз музику се чак ишло и у борбу за слободу земље. Зато сматрам да смо ми који имамо срећу да се бавимо овим послом својеврсни представници целе своје земље и народа где год се налазили. То сам најпре видела одрастајући уз свога оца који је по целом свету уједињавао и спајао наше људе, увек их подсећајући ко су и одакле су. Ту улогу се и ја свакодневно трудим да остварим, али пошто један човек сам може тек понешто да постигне срећна сам што постоје овакве иницијативе као што је организовала наша амбасада у Вашингтону. Поносна сам што могу да подржим овако племениту замисао још јачег повезивања наших људи у расејању са својом матицом. Хвала на позиву и пријему и у будућности вам стојим на располагању за све сличне акције и манифестације - каже на почетку разоговра Илда.

Како певачица важи за једну од настилизованијих дама на нашој јавној сцени, а њен изглед наширко је познат као одмерен, елегантан и ненаметљив.

- Трудим се да то увек буде онако са неком дозом и мером укуса. Оно што од свега тога највише волим и што је мој фетиш, то су ципеле. Њих мора да има у сваком погледу.

Илда истиче да је поносна тетка мале Лане, черке њеног сетрића Луке Аџића и говори да је веома попустљива.

- Јесам, баш сам попустљива и код мене све може. Знате како како је рекао Душко Радовић "Маме, рађајте деци сестре, јер сестре постају тетке, а тетке су најлепши, незамењиви дар сваком детињству, тако да је код нас таква ситуација.

Фото: АТА имагес

 

Ближи се осми март, дан жена, а Илда је открила како бележава тај датум:

- Генерално од детињства су нас томе учили. Сећам се куповали смо цвеће за учитељицу и за маму, лепо је то и волим Осми март.

Седамнаестог фебруара обележена је четрвта годишњица од смрти Шабана Шаулића, па се Илда захвалила свим пријатељима што их иако године пролазе негују успомену на њеног оца:

- Ево и овом приликом да захвалим свим пријатељима што нас нису заборавили и што негују успомену на мог оца. Не замерам онима који не долазе јер увек се на крају покаже ко је прави пријатељ - завршава Илда.

Комплетан интервју са Илдом погедајте у видеу испод:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".