Алка је годинама писала текстове за многе певаче, међу којима су се нашли Нена Белан, Тони Цетински, Јосипа Лисац, Жељко Бебек и многи други. Она је између осталог открила који јој је текст донео највише новца:  

- "Лажи ме" је песма која је мени само дошла срећом, нисам била лења да устанем из кревета и запишем је, било је негде два иза поноћи. Мислим да ћу уоквирити папир на којем је записана. Е сад, нек остане моја тајна на кога сам мислила кад сам је писала. На једног фрајера с којим сам била у Љубљани, пуно је лагао, али моја велика љубав... "Лажи ме" је песма која је мени купила живот, купила ми је живот певачице, била је велики хит, кренуле су тезге. "Лажи ме" ми је купила ауто, кућу, све, та песма је била прекретница - изјавила је Алка за ИН магазин Нове ТВ и открила да поједине њене колеге неће да плаћају текстове:

- Овде вам певачи неће ни плаћати, у Србији је обичај да плате текстове. Нико не плаћа, ево пре неки дан је Тони Цетински објавио: "Не, ја не плаћам текстове". Мислим се па је л' теби плаћају кад ти певаш? Песме се нису наплаћивале, увек смо живели од тантијема. Кад радиш за Хрвате, нису баш дарежљиви, неће ти платити ни кафу - каже Вуица.

Како каже, са појединим певачима се не исплати правити сарадњу: 

- Неки људи слабо се и врте, више се исплати данас писати за Јацqуеса Хоудека или Вану, него рецимо, немам појма, чак и за Северину, ако говоримо о тантијемима. Јер неке песме се не врте на радиостаницама, за Масима се рецимо исплатило писати, знам да ми је Иван Дечак рекао да је зарадио ужасно пуно од ''Мали круг великих људи". Немам таква искуства и такве извођаче, или ме поткрадају, немам појма, ја знам да се шокирам кад видим да сам за годину дана зарадила око 45 евра од "Данас сам луда" Јосипе Лисац - искрена је.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".