Певачица у првом маху није личила на себе, али је по каснијим објавама било јасно да је у питању само краткотрајна промена.

Фото: Принскрин Инстаграм/зорана_мицановиц_оффициал

 

Зорана је овога пута окачила селфи, где нема ни грам шминке, а нагласила је како ни филтер није користила.

Фото: Принскрин Инстаграм/зорана_мицановиц_оффициал

 

Певачица је овим потезом показала своје природно изање и запушила свима уста који су је до недавно неприкладно коментарисали.

Подсећања ради, Мићановићева се изненада нашла у центру скандала када је градоначелник Пуле, Филип Зоричић, отказао је концерт на којем је 25. марта требало да наступе, Ана Бекута, Драган Којић Кеба, Душко Кулиш и Зорана Мићановић. Наиме, концерт је организовала организација Хиљадарка, која је, како се наводи, већ договорила закуп дворане, међутим, градоначелник је ипак одлучио да све откаже, преносио Глас Истре

Певачица се тим поводом огласила и признала колико јој је жао због поменутог дешавања, јер се неизмерно радовала дружењу са публиком.

- Јако волим Хрватску и много сам се радовала том наступу, јер никада до сада нисам гостовала у Пули. Међутим када су ми јавили да је дошло до промена и да концерта неће бити мало сам се растужила али чињеница да је већ продато 90 посто карата ме је јако обрадовала тако да обећавам добар провод у Осјеку где нам је и пребачен концерт. Што се градоначелника тиче немам ја ту никакав коментар , ја све људе волим и музика је за свачије уши. Сама чињеница да је продато толико карата месец дана пре концерта говори о томе колико су људи желели да се тај концерт одржи. То што је градоначелник из неких његових разлога одлучио тако како је сада, то је његов проблем. Радујем се јако том наступу свакако. Ја у Хрватској увек добро прођем - истакла је млада певачица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".