Ана је пре неколико дана у ријалитију "Задруга" признала да је Звездан Славнић вршио над њом физичко и психичко насиље. Њена слобода започела је када је завршио у затвору. Славнић је у једној ситуацији насрнуо и на њену ћерку: 

- Он кад је био четири године у затвору, ја сам имала слободу да гледам телевизор до када хоћу, а да не размишљам да ли сам му довољно пажње посветила. Да причам са другарицом на телефон пет сати, колико хоћу, била сам ограничена пре - започела је Ана.

- Ако ти кажем да је он био љубоморан на моју децу колико их волим. Моја ћерка, пре него што ће он да уђе, рекла је од А до Ш, све му сасула у лице. А то вече је било врло врло непријатно, она је мене покупила и ја сам отишла да спавам код ње. Он је седео онако надобудан поред ње и мене, па му је рекла за Сару све и какав је он отац, па како она своју мајку гледа. Она му је то рекла, знаш како заштитнички према мени. Она ми је рекла да купим ствари и да идем са њом и да нећу спавати ту, он је гађао флашом одмах. Дете ми се тресло, одмах му је рекла да ће да зове полицију, он одмах паника и креће: "Цинкароши". Када се дешавало све ово, моје женско дете причало на нивоу као ти и ја. Нема горе ствари него видети несрећну мајку - рекла је Ана кроз сузе.

 

 

- Нису случајно деца дегенеративна кад ово гледају - рекла је Зорица.

- А замисли тек када деца са мајком то пролазе - рекла је Ана.

- Нека ми да Бог колико год да поживим, ја ћу посветити теби - рекла је Зорица.

- Шта живот доноси? Да ја седим на клозетској шољи у "Задрузи 6". Ја себе могу да назовем жртвом психичког и физичког малтретирања и тешке манипулације - рекла је Ана.

- Толико сам, не знам, као некада када сам се радовала да ћу да снимим албум, сад се радујем овоме - рекла је Зорица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_curcic_official

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".