Када је Дивна Милановић, познатија као Дивна ДНК, ушла у прву сезону ријалитија "Задруга", старлета Сораја Вучелић јој је обећала да ће платити операцију како би уклонила грбу са леђа.

За тај захват је било неопходно 4.000 евра, међутим, Сораја се повукла и није јој помогла - и нашла се на стубу срама.

Међутим, Дивнина комшиница каже да Сораја заправо није била кривац.

Операција Дивне ДНК се није догодила

Како пише "Папараззо", Дивнина комшиница из Дубнице открива да се старлета предомислила јер је чула како су многи нудили помоћ и уплаћивали новац Марку и Дивни како би се подвргла операцији, а они су све потрошили - на алкохол и на коцку.

Фото: Ред ТВ принтскрин

 

 

– Сораја јесте обећала да ће платити Дивни операцију, али су јој се јавили многи који су желели да Марку и Дивни помогну и рекли јој да никако не уплаћује новац јер они све потроше на аутоматима у коцкарници и на алкохол. Сораја је ступила у контакт са једном нашом комшиницом и са њом се договарала да би на крају решиле да она директно новац уплати клиници и да је Дивнина обавеза само да обави све потребне анализе и оде на операцију. Али, када је Дивна изашла из ријалитија била је бесна и рекла је да неће ићи јер је мислила да ће јој Сораја дати паре на руке. То је цела истина и глупо је што су прозивали Сорају да је испалила – каже њихова комшиница и додаје:

Фото: Огњен Радошевић

 

 

– Дивни и Марку мора да се пружи другачија врста помоћи, а то је да се они прво одведу на клинику где ће да се излече од алкохолизма. Страшно је да имају двоје деце и не питају за њих. Они сада узимају хонорар у ријалитију и требало би да пруже тој деци нешто, а не да изађу и да све попију и прокоцкају – закључила је комшиница.

(Папараззо)

БОНУС ВИДЕО: