Многи су помислили да је реч о клиници за одвикавање, па је Ана објаснила о чему је реч. 

- То је било када су ми поставили питања: "Како се борим са хејтерима?". Па зависи, ако ми пређу моју црвену линију, а једној ваги је ући у црвено баш тешко, јер сам много толерантна, а кад пређеш, умем да будем шкорпија. То је место где желим да идем, није то клиника, то је више као бања. Не бих да звучим као баба (смех), а детокс је од цигарета, короне и остало... Ово није клиника за одвикавање - објаснила је Ана за "Пинк".

Пред концерт, неколико месеци певачица је одлучила да направи освежење за свој дух и тело. Због тога се одлучила да оде на познату клинику која ће јој помоћи да побољша здравствено стање: 

- Пријатељи и сарадници су јој предложили да посети једну од познатих приватних клиника у Аустрији где су боравиле многе јавне личности из Србије, а која се бави детоксикацијом организма. Ради се о месту које се налази у мирном делу Клагенфурта с погледом на језеро, а цео програм прилагођен је тако да након завршених третмана и прегледа, особа која се подвргне детоксикацији организма буде изузетно физички и ментално спремна за све животне изазове. Програм је базиран на холистичким третманима, масажама, лимфним дренажама и конзумацијама природних чајева који се специјално спремају за ову клинику. Ани се изузетно допала цела прича, посебно када су јој проследили сајт клинике где је видела како то све изгледа.- рекао је извор.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".